Pc kendi kendini resetliyor.

bilican

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamın Aleyküm arkadaslar öncelikle pc özelliklerini sıralayayım
1 gb ram
1 gb ekran kartı
3.0 ghz cift cekirdek islemci

Benim sorunum pc nin kendi kendini resetlemesi.Virüsden olabilir die format attırdım ama daha 2 gün olmadan yine başladı bu sorun.Pc yi kasıcak herhangi bi seyde yok sadece Fm yüklü ama yinede kendi kendini resetliyor.Virüs olsa daha 2 gün önce format attırdım 2 sürücüyede hem C hem D virüsde olamaz nedendir acaba yardımlarınızı bekliyorum simdiden tesekkürler..

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
donanımsal sorun olarak görünüyor. benim gibi fazla anlamıyorsan bi serviste arıza tespiti yaptır bence :D

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
biraz detay yazarsan belki çözüm bulabiliriz ne ile uğraşırken resetliyor mavi ekran veriyormu vs

elmeo

Asistan
Reaksiyon puanı
8
İşlemcinin yada ekran kartının fanın bozulmuş olabilir, işlemcin ısındığı için sistemi resetliyor olama ihtimali var. Aynı şey benimde başıma gelmişti. Umarım sorunun böylesi basit bir şeydir, kasanı aç ve fanları kontrol et. Şimdiden kolay gelsin.

nemo10

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
powerda sorun olabilir.
islemci isinmasi yüzünden olabilir.
2x512 ram varsa ramlerden kaynaklanabilir.

hüseyin123

Profesör
Reaksiyon puanı
13
sistemin biraz farklıymış :DD:neyse
büyük ihtimal işlemcin çok ısınıyodur sanırsam 60 derecenin üstüne çıkınca resetlenir sen biostan işlemci ısılarını bi kontrol et cevabı yaz

windows7seven

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Sanırım güç kaynağın sistemini artık karşılayamıyor.

1Gb ekran kartı için yüç kaynağın gerekli desteği verdiğinden emin ol (A, Watt olarak)

Ekran kartının tanıtım kataloğunda nekadar güce ihtiyacı olduğu yazaar. burdan faydalanarak güç kaynağının üzerindeki değeri eşleştir.

x_large

Asistan
Reaksiyon puanı
3
İşlemcinin yada ekran kartının fanın bozulmuş olabilir, işlemcin ısındığı için sistemi resetliyor olama ihtimali var. Aynı şey benimde başıma gelmişti. Umarım sorunun böylesi basit bir şeydir, kasanı aç ve fanları kontrol et. Şimdiden kolay gelsin.

dogru,genelde fan sorun yaratıyor (büyük ıhtımal ıslemcı fanı ) :yes:

y.karahan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşım kasanın kapağını aç ve işlemcinin üstünde olan fanın çalışıp çalışmadığını kontrol et eğer çalışıyosa garanti verebilirim işlemcinin üzerinde ki tabakada soğuyucu yağ kalmamıştır acill bi servise görünmen gerek fazla masraf lı olmucak senin için:)