Pc imdeki gariplik.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Zibi$
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Zibi$

Profesör
Reaksiyon puanı
2

Arkadaşlar resimlerim sürekli böyle altı yeşil

şekilde çiziliyor yani şifreleniyor kendi kendine sonrada açılmıyor bende silmek

zorunda kalıyorum sanırım sonunda bütün resimlerim gidecek sizde neden oluyor bu ?

Antivirüs olarak bitdefender 10 var ve güncelli taratıyorum sorun yok ne

yapabilirim ???

Erthon

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Atnen yeşil olmasının sebebi şifrelenmesi ama neden kendi kendine oluyor anlamadım ??? antivirüs'ü güncelle yada başka antivirüs ile dene ve yeşil dosyaya sağ tıkla özellikler/gelişmiş/ayrıntılar'da kimin şifrelediği yazar onu söyle.

Zibi$

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Valla ben şifrelemişi kullanıcı adı olarak JunioRZibidi yazıyor ama ben yapmadımm

Erthon

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Peki senin windows kullanıcı adın ne?

Zibi$

Profesör
Reaksiyon puanı
2
juniorzibidi kullanıcı adım

Erthon

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Bunda bir iş var şifreleyen ile kullanıcı adı aynı olunca resimin gösterilmesi

lazım ama sen Güncelle yada başka antivirüs ile tarat zor olacak ama ben böyle

birşeyi ilk defa duydum.

Zibi$

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Valla yardım edin gözünüzü yiyim ya bütün resimleri gidecek böyle giderse

Hadi şifreliyosun mademm bari açtır dosyası bi süre sonra açılmıyorr

Erthon

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Çalışan CD linux'lar ile dene açmayı buda bir fikir.

Zibi$

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Çalışan CD linux'lar ile dene açmayı buda bir fikir.

Nasıl olcak bu hiç anlamadım yanii

_ceyda_

Profesör
Reaksiyon puanı
1
yok bişey onda bence ama biraz garip geliyo

tertunc

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
21
benimde 500 tane resmim gitti sadece önizlemesi var açınca hata veriyor.

JuLiuSiuS

Profesör
Reaksiyon puanı
4
resimlerden birtanesinin üstüne gelip sağ tıklasana şifrelemeyi kaldır diye bir seçenek aktif mi özellikler kısmından gelişmiş bölümüne geç,orada veriyi korumak için içeriği şifrele var acaba onu kaldırınca düzelir mi basitden başlayalım bulmak için ;)

Zibi$

Profesör
Reaksiyon puanı
2
JuLiuSiuS dedi ki:
resimlerden birtanesinin üstüne gelip sağ tıklasana şifrelemeyi kaldır diye bir seçenek aktif mi özellikler kısmından gelişmiş bölümüne geç,orada veriyi korumak için içeriği şifrele var acaba onu kaldırınca düzelir mi basitden başlayalım bulmak için ;)

Çook yaptım ;)

JuLiuSiuS

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Zibi$ dedi ki:
JuLiuSiuS dedi ki:

Çook yaptım ;)

eğer olmadıysa;

önce başlat çalıştır cmd yaz...açılan pencerede "cipher /r:disktebiryer" (c olabilir) ve enter'a bas.şimdi veri kurtarma aracımızı oluşturduk sonra denetim masası-->yönetimsel araçlar-->yerel güvenlik ilkesine gel,ordan ortak anahtar ilkeleri,sonrada şifreleme dosya sistemine gel ve sağ tıkla mousea veri kurtarma aracısı yükle de.Ordanda klasörlere gözata tıklayın cipher la oluşturduğun sertifikayı bul( c ye oluşturduğun sertifika) yeşil bir icona benziyor ileri ve son de;sonra administrator acountu ile oturumu açarsan erişemediğin dosya ve klasörlere ulaşabilirsiniz

Eğer bunlarda olmazsa bir program ERD Commander 2002 yada 2005ini bul indir dene

Zibi$

Profesör
Reaksiyon puanı
2
JuLiuSiuS dedi ki:
Zibi$ dedi ki:
JuLiuSiuS dedi ki:

Çook yaptım ;)

eğer olmadıysa;

önce başlat çalıştır cmd yaz...açılan pencerede "cipher /r:disktebiryer" (c olabilir) ve enter'a bas.şimdi veri kurtarma aracımızı oluşturduk sonra denetim masası-->yönetimsel araçlar-->yerel güvenlik ilkesine gel,ordan ortak anahtar ilkeleri,sonrada şifreleme dosya sistemine gel ve sağ tıkla mousea veri kurtarma aracısı yükle de.Ordanda klasörlere gözata tıklayın cipher la oluşturduğun sertifikayı bul( c ye oluşturduğun sertifika) yeşil bir icona benziyor ileri ve son de;sonra administrator acountu ile oturumu açarsan erişemediğin dosya ve klasörlere ulaşabilirsiniz

Eğer bunlarda olmazsa bir program ERD Commander 2002 yada 2005ini bul indir dene

Saolasın ;)