Zibi$
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2
Erthon dedi ki:Çalışan CD linux'lar ile dene açmayı buda bir fikir.
Bu seferde ben seni anlamadımZibi$ dedi ki:Erthon dedi ki:Çalışan CD linux'lar ile dene açmayı buda bir fikir.
Nasıl anlamadım ?
JuLiuSiuS dedi ki:resimlerden birtanesinin üstüne gelip sağ tıklasana şifrelemeyi kaldır diye bir seçenek aktif mi özellikler kısmından gelişmiş bölümüne geç,orada veriyi korumak için içeriği şifrele var acaba onu kaldırınca düzelir mi basitden başlayalım bulmak için![]()
Zibi$ dedi ki:JuLiuSiuS dedi ki:resimlerden birtanesinin üstüne gelip sağ tıklasana şifrelemeyi kaldır diye bir seçenek aktif mi özellikler kısmından gelişmiş bölümüne geç,orada veriyi korumak için içeriği şifrele var acaba onu kaldırınca düzelir mi basitden başlayalım bulmak için![]()
Çook yaptım![]()
JuLiuSiuS dedi ki:Zibi$ dedi ki:JuLiuSiuS dedi ki:resimlerden birtanesinin üstüne gelip sağ tıklasana şifrelemeyi kaldır diye bir seçenek aktif mi özellikler kısmından gelişmiş bölümüne geç,orada veriyi korumak için içeriği şifrele var acaba onu kaldırınca düzelir mi basitden başlayalım bulmak için![]()
Çook yaptım![]()
eğer olmadıysa;
önce başlat çalıştır cmd yaz...açılan pencerede "cipher /r:disktebiryer" (c olabilir) ve enter'a bas.şimdi veri kurtarma aracımızı oluşturduk sonra denetim masası-->yönetimsel araçlar-->yerel güvenlik ilkesine gel,ordan ortak anahtar ilkeleri,sonrada şifreleme dosya sistemine gel ve sağ tıkla mousea veri kurtarma aracısı yükle de.Ordanda klasörlere gözata tıklayın cipher la oluşturduğun sertifikayı bul( c ye oluşturduğun sertifika) yeşil bir icona benziyor ileri ve son de;sonra administrator acountu ile oturumu açarsan erişemediğin dosya ve klasörlere ulaşabilirsiniz
Eğer bunlarda olmazsa bir program ERD Commander 2002 yada 2005ini bul indir dene