merhaba benim pc önceden 3 saniyede açılırken şimdi 5dk da açılıyor çok donuyor ve zulada da donuyor oyunumu oynayamıyorum ve sürekli zuladan b22 uyarısı alıyorum ve bunların hepsini pc ye bağlıyorum sizce sorun nedir ve pc ye format at demeyin
Sistem özellikleriniz nedir?merhaba benim pc önceden 3 saniyede açılırken şimdi 5dk da açılıyor çok donuyor ve zulada da donuyor oyunumu oynayamıyorum ve sürekli zuladan b22 uyarısı alıyorum ve bunların hepsini pc ye bağlıyorum sizce sorun nedir ve pc ye format at demeyin
B22 hatası genelde üçüncü parti yazılımlardan dolayı geliyor.merhaba benim pc önceden 3 saniyede açılırken şimdi 5dk da açılıyor çok donuyor ve zulada da donuyor oyunumu oynayamıyorum ve sürekli zuladan b22 uyarısı alıyorum ve bunların hepsini pc ye bağlıyorum sizce sorun nedir ve pc ye format at demeyin
İ5 işlemci 6300uSistem özellikleriniz nedir?
Öyle vir uyanıklık yapmayı denemiştim ama dosyayı açtıkdan sonra vazgeçmiştim kul hakkına girerim diyeB22 hatası genelde üçüncü parti yazılımlardan dolayı geliyor.
Ondan b 22 veriyor olabilirmi sadece dosyayınaçtım ama galiba proğramıda pc ye kurdumİ5 işlemci 6300u
7.88gb ram
Graphics 520 ekran kartı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Öyle vir uyanıklık yapmayı denemiştim ama dosyayı açtıkdan sonra vazgeçmiştim kul hakkına girerim diye
Kapsamlı bir zararlı yazılım taraması yap, bilgisayarın içerisindeki tozları temizle, oynadığın oyunun tüm dosyalarından arındıktan sonra tekrar kur, format at demeyin demişsin fakat bu çözümlerin hiç biri işe yaramadıysa tek çözüm formattır, formatta işe yaramazsa donanımsal bir şeydir.merhaba benim pc önceden 3 saniyede açılırken şimdi 5dk da açılıyor çok donuyor ve zulada da donuyor oyunumu oynayamıyorum ve sürekli zuladan b22 uyarısı alıyorum ve bunların hepsini pc ye bağlıyorum sizce sorun nedir ve pc ye format at demeyin
Bu donanım ile oyundan atma olması normal ama B22 farklı bir şey.İ5 işlemci 6300u
7.88gb ram
Graphics 520 ekran kartı
U serisi işlemciler, günlük işler için kullanılır. Oyun oynamanızı pek tavsiye etmem. Ayrıca Zula B22 hatası için şu siteye bakabilirsinmerhaba benim pc önceden 3 saniyede açılırken şimdi 5dk da açılıyor çok donuyor ve zulada da donuyor oyunumu oynayamıyorum ve sürekli zuladan b22 uyarısı alıyorum ve bunların hepsini pc ye bağlıyorum sizce sorun nedir ve pc ye format at demeyin
sadece zula ve among us oynuyorum bir sorun çıkmaz demiU serisi işlemciler, günlük işler için kullanılır. Oyun oynamanızı pek tavsiye etmem. Ayrıca Zula B22 hatası için şu siteye bakabilirsin![]()
format attım düzeldi artık oyundan atmıyor ve kasmıyor sadece dün oyundan attı ve çok kastı ama bugün öyle bir şey olmadıBu donanım ile oyundan atma olması normal ama B22 farklı bir şey.
Geçmiş olsun..sadece zula ve among us oynuyorum bir sorun çıkmaz demi
format attım düzeldi artık oyundan atmıyor ve kasmıyor sadece dün oyundan attı ve çok kastı ama bugün öyle bir şey olmadı
nedenGeçmiş olsun..
Bunun gibi basit oyunları açar, bir sorun olmaz.sadece zula ve among us oynuyorum bir sorun çıkmaz demi
format attım düzeldi artık oyundan atmıyor ve kasmıyor sadece dün oyundan attı ve çok kastı ama bugün öyle bir şey olmadı
pc ye zarar gelmez demi sadece zula ve amon us oynuyorumU serisi işlemciler, günlük işler için kullanılır. Oyun oynamanızı pek tavsiye etmem. Ayrıca Zula B22 hatası için şu siteye bakabilirsin![]()
Bir zarar gelmez. U serisi işlemciler ile de oyun oynanıyor.pc ye zarar gelmez demi sadece zula ve amon us oynuyorum
Gelmezpc ye zarar gelmez demi sadece zula ve amon us oynuyorum
Fazla performans vermiyor :/ Ama günlük işler için ideal.Bir zarar gelmez. U serisi işlemciler ile de oyun oynanıyor.![]()
mesela ne oyanayabilirm bunlardan sıkıldımdaBir zarar gelmez. U serisi işlemciler ile de oyun oynanıyor.![]()
Bunun gibi basit oyunlar oynanır fakat daha üstü açılmayacaktır.mesela ne oyanayabilirm bunlardan sıkıldımda
cs1.6
cs go
ets2
volorant
mınacraft
harici olursa iyi olur
konu açtım ama hiç isteğim gibi bir oyun önermedilerBunun gibi basit oyunlar oynanır fakat daha üstü açılmayacaktır.
Oyunlar ile pek aram olmadığı için size bu konuda yardımcı olamayacağım. Ayrıca yeni bir oyun öneri konusu açarsanız daha ayrıntılı cevaplar alabilirsiniz.
İyi forumlar... ?