Yardım pc bozuldu

HüseyinCihad

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
laptop kullanıyorum laptobum dell inspiron 5559 ve bozuldu nasıl bozuldugunu açıklıyayım format atıyordum ve değişiklikler geri alınıyor dedi ve bende disk checking yapıyordu pc de herzaman birkaç sniye veriyor o saniye içinde bir tuşa basmassan disk scan e başlıyo ikinci kez denedim yine aynı hata yine başarısız oldu değişiklikler geri alınıyor dedi falan ondan sonra üçüncü kez deneyişimde bir sorunla karşılaştık bu bilgisayar sıfırlanmadı gibi bişey dedi ondan sonra pcyi kapatım açtım birkaç saniye bekledim dell logosu geldikten 3,5 saniye geçtikten sonra hazırlanıyor dedi hazırlanıyor dedikten sonra yeniden başlatılıyor dedi yeniden başlattıktan sonra yine hazırlanıyor dedi ve yine yeniden başlatılıyor dedi bir döngüye girdi kısacası açılmıyor kapatım açıyorum yine döngüye giriyor bu konu hakkında bilginiz varsa bana iletirseniz sevinirim eğer isterseniz fotoğraf video atabilirim

basit

Dekan
Reaksiyon puanı
6,511
Format ekranında önemli bir şeyin yok ise tüm diskleri sil ve ileri tuşuna.

basit

Dekan
Reaksiyon puanı
6,511
format ekranı gelmiyor açıyorum pcyi yine aynı sorun bir döngüye giriyor hazırlanıyor diyor ve yeniden başlat diyor yeniden başlatıyo yine aynı oluyor
Kardeş format diski hazırladın mı sen? Yani rufus ile usb belleğe Windows format diski hazırladın mı?

HüseyinCihad

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7

HüseyinCihad

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Windows 10 iso indir ve usb belleğe (flash disk yada flaşa) rufus ile format diski hazırlaman gerekir ilk başta.

Hani Windows açılırken bir kaç saniye geliyor ya ona ellemezsen disklerini onarır. O da yararlı bir şey haberin olsun.
bilgisayarı açmak için elimde hiçbirşey yok açamıyorum bilgisayarı ve güvenli moddada açamıyorum hiçbir şekilde açılmıyor

Talha_

Asistan
Reaksiyon puanı
132
Başka bir bilgisayarda microsoftun sitesinden windows tool unu indirip o tool aracılığıyla flash belleğe windows yazdırın. Sonra o flashı laptoba takıp bilgisayarı açın ve açılırken (delete tuşudur genelde) spam atarak bios ekranı açın ve boot order kısmında flash belleği 1. sıraya alıp kaydet ve çık diyip bilgisayarı yeniden açın. Format ekranı gelecektir bu sayede.

Format ekranı geldiğinde her şeyi silin temiz kurulum yapın.

HüseyinCihad

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Başka bir bilgisayarda microsoftun sitesinden windows tool unu indirip o tool aracılığıyla flash belleğe windows yazdırın. Sonra o flashı laptoba takıp bilgisayarı açın ve açılırken (delete tuşudur genelde) spam atarak bios ekranı açın ve boot order kısmında flash belleği 1. sıraya alıp kaydet ve çık diyip bilgisayarı yeniden açın. Format ekranı gelecektir bu sayede.
çok sağolun yardımınız için teşekkür ederim