PC Açılmıyor - Yeni Gelen Anakart ve PSU - ??

Tekinq

Öğrenci
Katılım
7 Temmuz 2011
Mesajlar
65
Reaksiyon puanı
1
Puanları
6
Merhabalar

Bilgisayarın eski anakartın üzerine ağır yük bindiği için işlemci yuvası eğrilmiş onun için yeni Anakart ve PSU almıştım. Yalnız parçalar geldi taktım kasayı ilk açtıgımda masaüstüne kadar geldi. Kitlenip stop etti kasa, kapandı yani. 2 3 defa denedikten sonra biosu bile açamaz oldum otomatik stop ediyor. İşlemci ısısı aşırı derece artmış. Eski PSU taktım (250 W.) onu taktığım halde yine stop etti. Acaba eski anakartın işlemci yuvası yamulmuştu . Acaba işlemciyide azda olsa yamultmuş olmasın onunla alakalı olaiblir mi yani . Isınmasının sebebi ne? Ateş gibi oluyor. Biosu da güncelliyemiyorm açılmıyor makina..
Hani bilgisayar kompile eski ve pek güç gerektirmeyen donanımla toplu 350 Watt lık psu yeterli ve fazla gelir ama işlemcinin ısınmasının ve stop etmesinin sebebi ne anlamadm lütfen yardımcı olun ..
 

Emrys

Öğrenci
Katılım
9 Mart 2012
Mesajlar
26
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
sistemini buraya yazarmısın ayrıca bilgisayar açıldıktan sonra eğer bakabiliyorsan yardımcı bir programla ısılara bak birde işlemcinin üzerinde termal macun sürülümü + olarak yukardaki arkadaşın dediği gibifanı tam oturttuğunada emin ol
 
Üst