Pc açılışta görev çubuğu donuyor..

Melih45

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar pc ilk açıldığında ve her açılışta görev çubuğu donmaya başladı ve bir kaç sefer explorer'ı kapatıp açtıktan sonra anca kendine geliyor.Bunun nedeni nedir ? Nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim.Hayırlı akşamlar.

Melih45

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tavsiyeler için teşekkürler.Pc'ye format attım en kolay yol bu geldi :) Fakat bu seferde pc'nin ilk açılışta msn falan açılması kısacası kendine gelmesi biraz uzun sürüyor normale göre.Bunun sebebi nedir nasıl halledebilirim?

sururi

Asistan
Reaksiyon puanı
1
çalıştıra msconfig yaz oradan gelen menüden başlatma sekmesine gel istemediğin programların tikini kaldır düzelir :thumbup1:

Melih45

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
msconfig yazarak istemediğim çoğu şeyi zaten başlangıçta kapatıyorum ama başlangıçta bu kadar kastıran program nedir onu bulmam lazım asıl.

SiLGEC

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Aynı sorun bende de var. D'ye win7 kurulu... bootu easyBCD ile düzenledikten sonra bu sorun oluşmaya başladı. Umarım bir çözüm yolu bulunur.

way_be

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12
görev yöneticisinden bi bak ne kasıyor diye

---------- Post added at 00:05 ---------- Previous post was at 00:05 ----------

Aynı sorun bende de var. D'ye win7 kurulu... bootu easyBCD ile düzenledikten sonra bu sorun oluşmaya başladı. Umarım bir çözüm yolu bulunur.

combofix denedin mi

SiLGEC

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Denemedim çünkü virüslük bir sorun yok bilgisayarda. Bilgisayar açıldıktan sonra görev çubuğundaki programlar birkaç dakika bekledikten sonra açılmaya başlıyor...

Melih45

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Combofix kullandım bayağı işe yaradı gibi sağolun.Ama bişi sorucam bu programı kullandıktan sonra başlangıçta 3 seçenek çıkıyor ve kendi seçip başlatıyor pc'yi.Bu her defasında olucak mı ? Yada kaldırmanın bir yolu var mı ?