Yardım Pc Açıldıktan Sonra Cmd Ekranı Açılıyor!

SJDerleRSJ

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
3
Merhaba arkadaşlar benim 7-8 ay önce aldığım bir laptop var bu sorun başlarda yoktu hatta bir kaç gün önce başladı bilgisayarı açıyorum normal şekilde başlatılıyor ama ekran geldikten sonra 1 saniyeliğine 2 adet cmd ekranı açılıyor ve hemen kapanıyor donanımsal bir sorun olduğunu düşünmüyorum bitdefender - kaspersky ve microsoft defender kullanarak bilgisayarı taradım virüs bulamadı bu konu hakkında makaleler okudum ama sorun düzelmedi ayrıca fark ettim'ki bu sorun başladıktan sonra bir sorun daha beraberinde geldi laptop lan işlerimi hallederken kendi kendine google'yi açıyor bazen youtube bazense site açıyor garip olan şey açarken bana bunu göstermemesi arka planda kendi açıyor ve beni atmıyor bu sorunu çöze bilen biri varsa bana yardım ederse çok mutlu olurum ayrıca alt tarafta sistem özellikleri ile ilgili bilgi mevcut okuduğunuz için teşekkürler...
İşlemci:AMD Ryzen 3 3250U with Radeon Graphics, 2600 Mhz, 2 Çekirdek, 4 Mantıksal İşlemci
8GB Yüklü - Toplam 5,94

Fakehero

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,640
Kendi kendine google chrome Youtube'da hep aynı video ile açılıyorsa format atmanız gerekiyor. Virüs programları ile yapılan taramalarda çıkan virüsler silinse bile bununla alakalı olmadığı için hata devam ediyor. Büyük bir ihtimalle kayıt defterinde veya appdata klasöründeki google dosyası içinde olan bir problem. Geçen hafta benzer bir durum başıma geldi. Youtube ben kapattıktan bir saat kadar sonra hep aynı video ile kendiliğinden açılıyordu. Format attıktan sonra herşey düzeldi. Ve sorun sadece chrome üzerinde oluyor. Diğer tarayıcılarda bu problem olmuyor.

ThorJ

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,827
Merhaba arkadaşlar benim 7-8 ay önce aldığım bir laptop var bu sorun başlarda yoktu hatta bir kaç gün önce başladı bilgisayarı açıyorum normal şekilde başlatılıyor ama ekran geldikten sonra 1 saniyeliğine 2 adet cmd ekranı açılıyor ve hemen kapanıyor donanımsal bir sorun olduğunu düşünmüyorum bitdefender - kaspersky ve microsoft defender kullanarak bilgisayarı taradım virüs bulamadı bu konu hakkında makaleler okudum ama sorun düzelmedi ayrıca fark ettim'ki bu sorun başladıktan sonra bir sorun daha beraberinde geldi laptop lan işlerimi hallederken kendi kendine google'yi açıyor bazen youtube bazense site açıyor garip olan şey açarken bana bunu göstermemesi arka planda kendi açıyor ve beni atmıyor bu sorunu çöze bilen biri varsa bana yardım ederse çok mutlu olurum ayrıca alt tarafta sistem özellikleri ile ilgili bilgi mevcut okuduğunuz için teşekkürler...
İşlemci:AMD Ryzen 3 3250U with Radeon Graphics, 2600 Mhz, 2 Çekirdek, 4 Mantıksal İşlemci
8GB Yüklü - Toplam 5,94
Bu önyüklemeden sonra zamanlanmış bir görev bulunuyorsa ondan oluşuyordur. Scheduled Task adını verdikleri olay yani. Ama bu virüs de olabilir, bilemeyiz. Bir tarama yapmanızı öneririm. En sağlamı tabii ki de format atmak olur. O kökten çözer.

Pain_

Doçent
Reaksiyon puanı
654
Bu önyüklemeden sonra zamanlanmış bir görev bulunuyorsa ondan oluşuyordur. Scheduled Task adını verdikleri olay yani. Ama bu virüs de olabilir, bilemeyiz. Bir tarama yapmanızı öneririm. En sağlamı tabii ki de format atmak olur. O kökten çözer.
Bir virüs ayarlayıp kendini silmiş olabilir.

LinuxIsNotUniX

Doçent
Reaksiyon puanı
963
Y0klediğin bir programdan kaynaklı aynısı bana Windows kullanırken oluyordu. yüklediğin programların listesinin ekran görüntüsü at.

SJDerleRSJ

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
3

Ekli dosyalar

• ekran alıntısı 2.PNG
    ekran alıntısı 2.PNG
    197.2 KB · Görüntüleme: 134
  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    169.2 KB · Görüntüleme: 146

SJDerleRSJ

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
3
WinRAR dan neden 2 tane var? koloni gibi visual c++ lar neden kurulu? x64 sürümleri kalsa yeter.
aslında pekte bulaşmadım onlara kendi kendine oldu ben kurmadım onun içinde dokunmadım
winrar sa güncellendikten sonra 2 oldular