- Reaksiyon puanı
- 3
Merhaba arkadaşlar benim 7-8 ay önce aldığım bir laptop var bu sorun başlarda yoktu hatta bir kaç gün önce başladı bilgisayarı açıyorum normal şekilde başlatılıyor ama ekran geldikten sonra 1 saniyeliğine 2 adet cmd ekranı açılıyor ve hemen kapanıyor donanımsal bir sorun olduğunu düşünmüyorum bitdefender - kaspersky ve microsoft defender kullanarak bilgisayarı taradım virüs bulamadı bu konu hakkında makaleler okudum ama sorun düzelmedi ayrıca fark ettim'ki bu sorun başladıktan sonra bir sorun daha beraberinde geldi laptop lan işlerimi hallederken kendi kendine google'yi açıyor bazen youtube bazense site açıyor garip olan şey açarken bana bunu göstermemesi arka planda kendi açıyor ve beni atmıyor bu sorunu çöze bilen biri varsa bana yardım ederse çok mutlu olurum ayrıca alt tarafta sistem özellikleri ile ilgili bilgi mevcut okuduğunuz için teşekkürler...
İşlemci:AMD Ryzen 3 3250U with Radeon Graphics, 2600 Mhz, 2 Çekirdek, 4 Mantıksal İşlemci
8GB Yüklü - Toplam 5,94
İşlemci:AMD Ryzen 3 3250U with Radeon Graphics, 2600 Mhz, 2 Çekirdek, 4 Mantıksal İşlemci
8GB Yüklü - Toplam 5,94