Mecit Unsal
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Benim Laptopta C ve D olmak üzere iki yerel disk vardı. D nin içinde recovery bölümü vardı. O yüzden hiç karışmazdım. C 289 gb ondan yeni bi yerel disk oluşturmak için partition magic programını yükledim. Bilgisayarı yeniden başlattım yüklemeden sonra. Bilgisayar açıldığında yerel disk D yoktu. Açtım programı Orda D gözüküyo hatta doluluğu ne kadar boş yer var ve hatta i.indeki belgeler bile gözüküyo fakat bilgisayarımda D yok sadece C gözüküyo. C nin özelliklerinde aktivity : yes diyo D de no diyo düzeltmeye çalıştım olmuyo. lütfen acil ne yapmalıyım. şimdiden teşekkürler. iyi çalışmalar.
Not : Hp pavilion dv5 benim leptop ve o bahsettiğim recovery bölümü zaten vardı ilk aldığımda hiç karışmadım oraya. aslında d ye format atarak geri görünmesini sağlayabilirim ama driverler gider diye korkuyom
Not : Hp pavilion dv5 benim leptop ve o bahsettiğim recovery bölümü zaten vardı ilk aldığımda hiç karışmadım oraya. aslında d ye format atarak geri görünmesini sağlayabilirim ama driverler gider diye korkuyom