Partition magic yardım

apachie09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar partition magicde hard diskimde c den d ye 7 gb yer atmak istedim pc yi yeniden başlattıktan sonra %70 e geldi bigisayar dondu reset attım ve c ye bişey olmadı yerel disk D kayboldu içinde 1 tb lık bilgim vardı nasıl geri getirebilirm benim için çok önemli bilen varsa yardımcı olursa sevinirim :crying::crying:

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
disk tabloları silinmiştir büyük ihtimalle, hatta verilerde zarar görmüş olabilirler, disk tablolarını geri yazmak anasının gözüdür ama bir google'da arat istersen..

apachie09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkürler bi deniycem

---------- saat 12:29 eklendi ---------- önceki mesaj saat 12:11 eklenmişti ----------

oleyy oldu saolun disk tablolarını geri yazmak die arattım **** and mount die bi program geldi o program sayesinde çok kısa bi sürede hddm geri geldi bütün bilgilerimde içinde

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
teşekkürler bi deniycem

---------- saat 12:29 eklendi ---------- önceki mesaj saat 12:11 eklenmişti ----------

oleyy oldu saolun disk tablolarını geri yazmak die arattım **** and mount die bi program geldi o program sayesinde çok kısa bi sürede hddm geri geldi bütün bilgilerimde içinde

Rica ederim, yıllar önce benimde diskim uçmuştu, boyut birimimi tahiminleyerek halletmekle epey uğraşmıştım, demek ki bu geçen zaman içinde işi kolaylaştıracak birşeyler çıkarmışlar. Geçmiş olsun. :wink: