Partition Magic Sayesinde D Sürücümü Göremiyorum

Mecit Unsal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim Laptopta C ve D olmak üzere iki yerel disk vardı. D nin içinde recovery bölümü vardı. O yüzden hiç karışmazdım. C 289 gb ondan yeni bi yerel disk oluşturmak için partition magic programını yükledim. Bilgisayarı yeniden başlattım yüklemeden sonra. Bilgisayar açıldığında yerel disk D yoktu. Açtım programı Orda D gözüküyo hatta doluluğu ne kadar boş yer var ve hatta i.indeki belgeler bile gözüküyo fakat bilgisayarımda D yok sadece C gözüküyo. C nin özelliklerinde aktivity : yes diyo D de no diyo düzeltmeye çalıştım olmuyo. lütfen acil ne yapmalıyım. şimdiden teşekkürler. iyi çalışmalar.

Not : Hp pavilion dv5 benim leptop ve o bahsettiğim recovery bölümü zaten vardı ilk aldığımda hiç karışmadım oraya. aslında d ye format atarak geri görünmesini sağlayabilirim ama driverler gider diye korkuyom :(

husoft07

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım bilgisayarımın üzerine sağ tıkla yönete gir. Orda disk yönetimine gir. Gözükmeyen diske sağ tıkla ve sürücü harfini değiştire tıkla. ordan açılan pencereden ekle ye tıkla ve bi harf belirt ve tamam de diskin artık görünecektir bilgisayarımda

Mecit Unsal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Denicem abi inş. olur. Saol ilgilendiğin için

Abi sadece sil ve format var ben vista kullanıyom ondanmı acaba

husoft07

Asistan
Reaksiyon puanı
0
vista yada xp farketmez. o zaman recovery programlarından birini dene. kullanabilirsen onlar bu tür olaylarda disklerdeki verileri okuyup kurtarıyorlar. Power data recovery isimli bi program var. Sitesinden deneme sürümünü indirebilirsin ama deneme sürümleri tam kurtarma yapmaz. tam sürüm bulman gerekiyor. başarılar.

byndr

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Bende vista kullanıyorum. Arkadaşın bahsettiği bölüm geliyor. dikkatli oku ve uygula

Mecit Unsal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Abi C için denedim oldu ama D de yaptığım zaman hata çıkıyo. Orda var görünüyo ama formatlamaktan başka hiç bir işlem yapmama izin vermiyo.

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Ürününüz garantil ise Hp'nin Tüketici destek hattı olan 444 03 07 nolu telefonu arıyarak durumu anlatırsanız sizlere recovery cd'sini kargo ile yollayabiliyorlar. Ama recovery bilgisayarınızda bulunduğu ve kullanıcıların bunun yedeklemek durumunda oldukları için yollamayabilirler.

Mecit Unsal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Abi ben Viyanadayım şu an zati dilde almanca leptopta :( türkçe olsa işin içinden çıkarım ama :(

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
İşletim sistemi lisansınız ne ise onu herhangi bir dvd den yükleyerek etkinleştirebilirsiniz. www.hp.com üzerinden de driverlarınızı indirebilirsiniz.

husoft07

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşımızın derdi birinci derece verilerini kurtarmak arkadaşlar format değil.

Recovery programından kastım veri kurtarma yazılımı. Sistem kutarma diski değil. Dikkatli olun.

Mecit Unsal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Recovery programından kastım veri kurtarma yazılımı. Sistem kutarma diski değil. Dikkatli olun.

Arkadaş haklı. Şu an problem yok bilgisayarda. Ben c den yeni bi parça oluşturmak istedim linux ( ubuntu ) yüklemek için. Partition Magic yükledim. Program da gitmiş D yi inactive yapmış. Tek problem bu. Nasıl aktif edebilirim tekrardan bunu sormuştum. Ayrıca ilginiz için teşekkür ederim.

yutupark

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bendede aynı sorun var. C,D, ve E yerel disklerimden E gözükmüyor ve bütün müziklerim orda, ayrıca bilgisayar yönetimindende gözükmüyor, yardım ederseniz çok iyi olur.

sahintez

Uninhibited no strings attached dating
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşım bilgisayarımın üzerine sağ tıkla yönete gir. Orda disk yönetimine gir. Gözükmeyen diske sağ tıkla ve sürücü harfini değiştire tıkla. ordan açılan pencereden ekle ye tıkla ve bi harf belirt ve tamam de diskin artık görünecektir bilgisayarımda
Aynı problem benimde başıma geldi Windows 7 'de ama burada da şu hatayı veriyor. Disk görünümü güncel olmadığı için sürücü harfi ve yolu değiştirilemedi. Görünümü güncelleyin yada disk yönetimi veya bilgisayarı yeniden başlatın. Eylemlerden disk yenile ve diğer yeniden tara seçenekleri işe yaramıyor. Dediği gibi kapatıp açınca da maalesef düzelme olmuyor. Kurtarma programı ile deneyeceğim son çare olarak?:bored:

metallica91

Asistan
Reaksiyon puanı
1
partition magic ile benzer bir sorun benim başıma gelmişti, 150gb verimi kaybettim-kurtaramadım...1 ay boyunca tüm frumlara yazdım, her şeyi denedim olmadı, sonuçta attık formatı... inş. seninki düzelir.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Ortada bir sorun yok sadece diski invisible yapmış ki bu gayet normal bi durum hatta iyi bir özellik, yanlız ubuntu kuracaksan, recovery bölümünü dvdlere yazdır, hpnin bir yazılımı vardır bunun için, adı recovery diski oluştur gibi birşeydir. Bunu yapmanın sebebi ubuntu kurulumunda ubuntu mbr'yi değiştirince recovery ulaşılamaz olabilir. Bunun dışında görünmese hiç bir sorun yok bilgisayarında, hatta onların görünmesi için partition magic te bir seçenek vardı ama şu an kurulu olarak elimde olmadığından tam yerini söyleyemiyeceğim..

özgün87

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Benim de başıma gelmişti bu olay en son format atmaya çalışıren düzeldi nasıl oldu ben deanlamadım. Bu arada partition magic vista veya windows 7 de çlışmıyormuş hralde

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hocam :
benim C ve D olmak üzere ikiye ayrılmış disc im vardı
ve C nin lanı küçük olduğu için D den biraz alım C ye vermeyi düşündüm ve bunun için bana PartitionMagic 8.0 önerdiler
ben programı kurduktan sora mavi bi ekran geldi daha sonra bilgisiyar tekrar açıldı ama D görünmüyor ne yapabilirim Babam beni öldürür çabukkkk yardımm!!