shakal
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 29
beni bide böyle anlamaya calisin simdi her sucu pardusa genel olarak linux icin laf atmak kolay üstte acikladigim gibi hemen hemen bir cok donanim windows uyumlu olarak piyasaya sürülüyor belki bir kac donanim üretici linux icin destek veriyor ,o halde bile linux cekirdegi bir cok cihazda sorunsuz calismakta ve sorunsuz calisilmasi icin ugras verilmekte ,birde bu isi tersine düsünelim bugun dedigim gibi windows 7 olan bir bilgisayara windows xp yüklerken driver bulamiyorsunuz ,hatta windows larin kendi icinde sorun ceken aygitlari bile linux sorunsuzca calistira biliyor ,yanlis anlamayin ben bir iki pc ile degil nerden baksaniz 10 tane ayri ayri pc de linux sürümleri kullanmisimdir , ve nerdeyse her birinde sorunsuz calismistir ,eger birkac tanesi calismyior ve yahut ek bir uygulama gerekiyorsa bu onun kötü oldugundan degil o aygitin pek polüler olmadigindan da olabilir ,ama sizinde dediginiz gibi gelecek ne olursa olsun linuxda ,ufak bir örnek zamaninda almis oldugum microsoft sidewinder commander adli oyun aletim windows xp de calisiyor ama windows 7 icin uyumsuz cünki driveri yok sirf onun icin windows xp yüklemeliyim bu sorunu internetten arastirdigimda bu sonuca vardirm ,biride cikip windows 7 kötü neden demiyor ,cünki windows bizim kendi ürünümüz gibi olmustur ,linux icin asilmasi geekn tek söktör oyun sektörüdür onun haricinde akin akin milletler linux kullanacaktir ,birde cogu milletin kullandigi sey nedir ki msn .face book internet hep böyle yani pc ilmi ile alakasi olmayan islerdir gayet tabi bu isleri liux ile de yapabilir ,ama adam diyorki windows kolay
bu insanlarin windows kolay derken en kolay islemleri bile yapamayanlar var ama o halde bile windos kolay,yani bunu ömründe pc acma tusuna basan kisi bile aynisini diyor ,acaba gercekten öylemi asil ,test ettirmek lazim ,yani her türlü pc olayina yabanci olmsu birine tantildiginda acaba hangisini sececektir