Pardus Skype sorunu

filipiti

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
pardus 2011 de depodan skype yükledim fakat çalışmadı.Acaba şu anda depoda 64 bit pardus için skype varmı? acaba ben yanlış sürümümü yükledim?veya doğru sürüm yüklediysem neden çalışmadı?veya şöyle açıklamam gerekirse almanyadaki arkadaşımla nasıl sesli görüşürüm kendiside windows kullanıyo.:mrgreen:

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bildiğim kararlı sürümü daha yok, test deposunda var. Oradakini yüklemişsindir.

filipiti

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şimdi sitesinden baktımda ubuntu için 32 64bit,debian,fedora, open suse için yayınlamışlar.Bu sorunun skype den kaynaklandığını biliyorum sanırım firmanın pisi paketi yapması lazım pardus için.Pardus kullanıcı azlığından dolayımı bu tarz bir ikilem sözkonusu.Sesli görüşme için tek düzgün program fakat paketi yok.Bence pardusun diğer işletim sistemlerinde de çalışabilen programlar yapmaya ihtiyacı var.Örneğin gimp gibi.Program yazan birisi olsaydım açıçası bunu ciddi ciddi düşünürdüm...

shakal

Profesör
Reaksiyon puanı
29
kardes 32 bit kur inan ben 64 ile 32 arasinda bir eksiklik görmüyorum sadece egom kabullenmiyor ama 32 bit su an daha mantikli ve 2011.1 yada 2011.2 ile ancak oturabilir belki 2012 de mümkündür

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar birisi bana pardus 2011 anlatırmı kardeşim yukladi ama ben anlamıyorum program indiriyorum kur demiyor ve msn nesini çalıştıramıyorum lütven birisi anlatırmı