Pardus Okul Semineri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan JJaWaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

JJaWaa

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar Pardusun forumunada aynı konuyu açtım SDN ye de açalım dedik herneyse konuya gelelim ben ve bir arkadaşım okulda bütün bilgisayarlarda ve bulunduğumuz semteki bütün okullara Pardusu bulunmak ve yaymak için bir kampanya organizasyon düzenledik ve yavaş yavaş yol alıyoruz biz Anadolu Ticaret Lisesi Bilişim bölümünde okuyan 2 Bilişimci öğrenciyiz Bilişim hocamız okulumuza gönüllü Pardusu Öğrencilerimize anlatıcak gönüllü eğitmenler veya ileri düzey pardus kullanıcıları arıyor ve arıyoruz eğer Pardusu okulumuzun öğrencilerine tanıtmak ve yaymak isterseniz özel mesaj bırakabilirsiniz ciddi bir iş Pardusu okullara yayma düşüncesindeyiz
Saygılar İyi Forumlar Özel Mesajlarınızı Bekliyorum
Not: Okulumuz İstanbul Anadolu Yakası Pendik İlçesindedir.

ramboberk

Profesör
Reaksiyon puanı
74
ben yardımcı olmak isterdim ama maalesef boş vaktim yok kusura bakma

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
ben yardımcı olmak isterdim ama maalesef boş vaktim yok kusura bakma

Rambo gençlere doğru olarak anlatacak seviyede biliyor musun linux'ı? Yazma haklarından başla anlatmaya dersem nereye kadar anlatabilirsin?

İnsanlar ciddi birşeylerden bahsediyor, lütfen konuyu ciddiye alalım.

Konuya gelince İstanbul'da olsam ben bizzat gelmek isterdim. :) Forumda gerçekten bilen 10 kadar arkadaş var belki onlardan biri gelmek ister, ama ben sana Pardus'un ve Arch Linux'un irc kanallarında akşam saatlerinde bu meseleyi sor derim, oralardan kesin birilerini bulursun. :)

ersin

Asistan
Reaksiyon puanı
33
Hafta içi olduğu için problem benim için, ama katkıda bulunmak isterdim.Gerçi iyi bir anlatıcı değilim ama, isterseniz takıldığınız konularda bana ulaşabilirsiniz. Özel mesaj atarsanız bana ulaşabileceğiniz bir e-posta adresi verebilirim.

JJaWaa

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Çok sağolun abilerim ama dediğim gibi okulumuza gönüllü bir linux (pardus) u iyi bilen birisini çağırmak istiyoruz hocamızda çok destek veriyor eğer bulamassam beraber bulmaya çalışıcaz şimdi pardusun forumuna bakıcam çok ciddi yayma düşüncesindeyiz biz aramızda küçük çaplı toplantılar yaptık ama iyi bir bilen birisinin anlatması Pardusu sevdirmesi lazım yinede çok sağolun