soldier01 Profesör Katılım 21 Temmuz 2009 Mesajlar 1,012 Reaksiyon puanı 4 Puanları 218 18 Ekim 2009 #1 wine progrmaıyla cs 1.6 kurayım dedim acces hatası verdi transfering error diyor birde masaüstünü dizin şekline nasıl getirebilirim yardım edcek arkadaşlar msn sini cevabın altına yazarlarsa sevinirim
wine progrmaıyla cs 1.6 kurayım dedim acces hatası verdi transfering error diyor birde masaüstünü dizin şekline nasıl getirebilirim yardım edcek arkadaşlar msn sini cevabın altına yazarlarsa sevinirim
E Exploit Coder Profesör Katılım 15 Nisan 2009 Mesajlar 1,534 Reaksiyon puanı 26 Puanları 0 18 Ekim 2009 #2 Masaüstünde dizin görünümünü masaüstüne sağ tık > Programcık ekle 'den dizin görünümü ne tıklayıp ekleyebilirsin.
Masaüstünde dizin görünümünü masaüstüne sağ tık > Programcık ekle 'den dizin görünümü ne tıklayıp ekleyebilirsin.
T tony_almeida Doçent Katılım 6 Aralık 2008 Mesajlar 933 Reaksiyon puanı 4 Puanları 0 18 Ekim 2009 #3 şu access hatasını biraz açıkla ne yaparken access hatası veriyor ben çünkü 1.6 da kurdum cs:source da kurdum
şu access hatasını biraz açıkla ne yaparken access hatası veriyor ben çünkü 1.6 da kurdum cs:source da kurdum