Pardus 2011 Alpha, Beta, RC

shakal

Profesör
Reaksiyon puanı
29
[FLASH][/FLASH]
Çok iyi olmuş bu ya, Wiki'de mi yazıyor?

Son cümlende s*çtın.

Ubuntu Pardus'tan çok daha fazla hızlı, Arch ise hepsine toz attırıyor. Sen bu gerçeği kabullenmeyip faşizmde boğulacaksan bizim anarşistliğimiz batmasın sana. :)

arch kullanmiyorum kullanmakta istemiyorum , hizlilik neye göre belirlenmistir , digital ortamda milisaniyenin yüzdelik oranlariylami ,sen en son nezaman pardus kullandin ama ben her ikisinide kullandim ve halen kullaniyorum .özellikle pardus 2011 hakkinda hic bir olumsuz elestiri gercegi yansitmaz ,ve yine diyorum ben normal bir kullaniciyim ,tabi sende ve burdaki 99.9% kisi ve kullanicilarda normal bir kullanici . proffesyonel .olarak kullanan kisiler inan sen ben yada normal kullanicilar gibi o hizli bu hizli su sade diye bir ayirim yapmaz , onlarin belirli bir kriteri vardir,örnegin pardusun kulucka döneminde gentoo kullanilmasinin belirli bir sebebi vardi simdi hatirlamiyorum ,yani onlarin tercihini belirleyen faktorler farkliydi,ben kesinlikle hic bir dagitim icin kötü diye bir sey diyemem ,ama her kullanici icin farkli sebebler vardir ,örnegin benim icin pardus en iyi linux dagitimidir ,bunu kendi kullanim amacimla kabullendim ,bir baskasi icin bu farkli olabilir

fasistlik mi yoksa bumu

[FLASH]http://www.youtube.com/watch?v=LPo-rqe1BBY[/FLASH]

shakal

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Çok doğru söylüyorsun boş konusmusum, anlayana sivrisinek saz

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Saydı değer arkadaşlar :D Ben pardus 2011 i sildiğim zaman boot hatası oluşacak windows 7 açılmayacak.. Bu konuda yardım edebilecek arkadaş var mı ? Pardusu silmem gerekiyo !

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Arkadaşlar PARDUS konusunu başka yerlere çekmeyelim ve ikili tartışmalara girmeyelim lütfen..
Saydı değer arkadaşlar :D Ben pardus 2011 i sildiğim zaman boot hatası oluşacak windows 7 açılmayacak.. Bu konuda yardım edebilecek arkadaş var mı ? Pardusu silmem gerekiyo !
Senin için Pardus' u sistemden kaldırıp yeniden yükleyeceğim...
Sabah saatlerinde ayrıntılı yazarım :)

thedeli

Asistan
Reaksiyon puanı
8
yada elinde windows7 dvd'si varsa oradan da halletmenin bir yolu var. Recovery olması lazım orada da :)

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Arkadaşlar PARDUS konusunu başka yerlere çekmeyelim ve ikili tartışmalara girmeyelim lütfen..

Senin için Pardus' u sistemden kaldırıp yeniden yükleyeceğim...
Sabah saatlerinde ayrıntılı yazarım :)

Teşekkür ederim... :) )şu an windows boot olmadığı için tak-çalıştır ubuntu dan yazıyorum :) )

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Peki başka bir dağıtım yükleyecek misin ?
Yükleyeceksen diğer dağıtımın kurulumu esnasında Pardus bölümünü silebiliriz.
Tak-çalıştır Ubuntu' ya TeamViewer yükleyip şifreleri özelden verirsen şu anda bile halledebilirim :)

Download deb v6.0.9224 Debian, Ubuntu (32-Bit)
Download deb v6.0.9224 Debian, Ubuntu (64-Bit)

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Peki başka bir dağıtım yükleyecek misin ?
Yükleyeceksen diğer dağıtımın kurulumu esnasında Pardus bölümünü silebiliriz.
Tak-çalıştır Ubuntu' ya TeamViewer yükleyip şifreleri özelden verirsen şu anda bile halledebilirim :)

Download deb v6.0.9224 Debian, Ubuntu (32-Bit)
Download deb v6.0.9224 Debian, Ubuntu (64-Bit)

Şu an söylediğini yapmak için çalışıyorum :)

---------- Post added at 02:15 ---------- Previous post was at 02:06 ----------

Özelden attım :)

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Enlightenment masaüstü de çok yakışıyor PARDUS' a

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Enlightenment masaüstü de çok yakışıyor PARDUS' a
rise; tebrik ediyorum seni...Linux'un hakkını Linux'a veriyorsun gerçekten.
Biz tembellikten midir, yoksa vakitsizlikten midir bilinmez, varsayılanlarla yetinmeye çalışıyoruz.
Sadece XFCE ve GNOME denemiştim ve şu an arada sırada OpenBox pencere yöneticisi ile KDE entegrasyonunu kullanıyorum.

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Üstad o TV izleme işi sende nasıl oluyor. Bende olmadı. Online olarak mı çalışıyor yoksa TV kartı mı var ?
SkyStar 2 var Özellikle Kaffeine çok hoş bir yazılım TV izlemek için

rise; tebrik ediyorum seni...Linux'un hakkını Linux'a veriyorsun gerçekten.
Biz tembellikten midir, yoksa vakitsizlikten midir bilinmez, varsayılanlarla yetinmeye çalışıyoruz.
Sadece XFCE ve GNOME denemiştim ve şu an arada sırada OpenBox pencere yöneticisi ile KDE entegrasyonunu kullanıyorum.
Yok o kadar değil, biraz fazladan merak ve araştırma isteği belki :)

uSuLca

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaş bende bekleyemedım 11 gun RC yı ındırıyorum onu kuracaqım sabırsızlanıyorum yenı halını denemek için. Ama benim CD sürücü yok USB den yüklüyorum USB mın bırını 2009 pardus için boot ettim aynı yöntemle indirdiğim rc yi de boot edebilir miyim?.

Ya içime kurt düştü acaba ben yanlış kalıbı mı indiriyorum:D:D 32 bit için:D
Pardus-2011-Beta-2-i686.iso

Krazky

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Arkadaş bende bekleyemedım 11 gun RC yı ındırıyorum onu kuracaqım sabırsızlanıyorum yenı halını denemek için. Ama benim CD sürücü yok USB den yüklüyorum USB mın bırını 2009 pardus için boot ettim aynı yöntemle indirdiğim rc yi de boot edebilir miyim?.

Ya içime kurt düştü acaba ben yanlış kalıbı mı indiriyorum:D:D 32 bit için:D
Pardus-2011-Beta-2-i686.iso

Aynı yöntem dediğin geçen benim sana önerdiğim yöntem mi? Eğer o şekilde ise evet yine boot edebilirsin. Ancak indirdiğin sürüm beta! Yanlış indiriyorsun. Şu an RC sürümü mevcut. Yani piyasaya çıkacak sürüm. Burdan indirebilirsin http://www.pardus-linux.org/pardus-indir/pardus-2011-indir/

uSuLca

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Evet aynı yöntem. Safariden indiriyorum resmen 800 kb/s indiriyor :D idman kaçla indirecek kim bilir :)
Ben şimdi minimal olanı indiriyorum onda nasıl bir işlem yapmam gerekiyor?

fuzuli24

Asistan
Reaksiyon puanı
2
arkadaşlar ben pardus 2011 rc sürümünü kurdum paket yöneticisine girip güncelle dediğimde paket listesi indiriliyor diyor ancak ne güncellemeler geliyor nede kurulablir paketler.. hiç bir paket görünmüyor bununasıl düzelteblirim lütfen yardımcı olurmusunz_? laptop u fişden çekince bilgisayar donuyor.. :S

---------- Post added at 19:25 ---------- Previous post was at 19:02 ----------

arkadaşlar güncellemesorununu çözdüm depoyu kaldırdım tekrar ekledim düzeldi xD ama donma sorunu hala devam etmekte ))=

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhabalar... Ben Pardus'u İndirdim Yükleyeceğim Fakat Visial Studio Çalışırmı Acaba ?