- Konuyu başlatan
thedeli
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 8
Çok iyi olmuş bu ya, Wiki'de mi yazıyor?
Evet. bende yeni farkettim ve kurdum dahiç de bir problem yaşatmadı bana
![]()
Evet. bende yeni farkettim ve kurdum dahiç de bir problem yaşatmadı bana
![]()
Son cümlende s*çtın.
Ubuntu Pardus'tan çok daha fazla hızlı, Arch ise hepsine toz attırıyor. Sen bu gerçeği kabullenmeyip faşizmde boğulacaksan bizim anarşistliğimiz batmasın sana.![]()
Senin için Pardus' u sistemden kaldırıp yeniden yükleyeceğim...Saydı değer arkadaşlarBen pardus 2011 i sildiğim zaman boot hatası oluşacak windows 7 açılmayacak.. Bu konuda yardım edebilecek arkadaş var mı ? Pardusu silmem gerekiyo !
Arkadaşlar PARDUS konusunu başka yerlere çekmeyelim ve ikili tartışmalara girmeyelim lütfen..
Senin için Pardus' u sistemden kaldırıp yeniden yükleyeceğim...
Sabah saatlerinde ayrıntılı yazarım![]()
Peki başka bir dağıtım yükleyecek misin ?
Yükleyeceksen diğer dağıtımın kurulumu esnasında Pardus bölümünü silebiliriz.
Tak-çalıştır Ubuntu' ya TeamViewer yükleyip şifreleri özelden verirsen şu anda bile halledebilirim
Download deb v6.0.9224 Debian, Ubuntu (32-Bit)
Download deb v6.0.9224 Debian, Ubuntu (64-Bit)
rise; tebrik ediyorum seni...Linux'un hakkını Linux'a veriyorsun gerçekten.Enlightenment masaüstü de çok yakışıyor PARDUS' a
SkyStar 2 var Özellikle Kaffeine çok hoş bir yazılım TV izlemek içinÜstad o TV izleme işi sende nasıl oluyor. Bende olmadı. Online olarak mı çalışıyor yoksa TV kartı mı var ?
Yok o kadar değil, biraz fazladan merak ve araştırma isteği belkirise; tebrik ediyorum seni...Linux'un hakkını Linux'a veriyorsun gerçekten.
Biz tembellikten midir, yoksa vakitsizlikten midir bilinmez, varsayılanlarla yetinmeye çalışıyoruz.
Sadece XFCE ve GNOME denemiştim ve şu an arada sırada OpenBox pencere yöneticisi ile KDE entegrasyonunu kullanıyorum.
Arkadaş bende bekleyemedım 11 gun RC yı ındırıyorum onu kuracaqım sabırsızlanıyorum yenı halını denemek için. Ama benim CD sürücü yok USB den yüklüyorum USB mın bırını 2009 pardus için boot ettim aynı yöntemle indirdiğim rc yi de boot edebilir miyim?.
Ya içime kurt düştü acaba ben yanlış kalıbı mı indiriyorum32 bit için
![]()
Pardus-2011-Beta-2-i686.iso
çalışmazMerhabalar... Ben Pardus'u İndirdim Yükleyeceğim Fakat Visial Studio Çalışırmı Acaba ?