EnziM
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 17
dell inspiron laptopa Pardus 2009 kurdum hiç bir driverını tanıtmadım bluetoothuna kadar otomatik tanıdı. Kurulum ekranı çok güzel ilk başlayanlar bile çok rahat şekilde kurulum yapabilir. Güncelleme 2 adet çıktı indirdim kurdu boyutu çok az zaten 1 dk sürmedi bu update sistemde hiç bir soruna sebep olmadı. 2 saat kullandım KDE yüzünden çok çökme yaşarım diye düşündüm ama 2 saat boyunca hiç bir çökme olmadı. 2008 e göre çok hızlanmış ubuntudaki gibi şaşkın değildim ext4 den kaynaklandığını ubuntu göstermişti zaten bize.
Sizmi kuramadınız donanımlarınızlamı alakalı bilmiyorum ama şuan piyasadaki en iyi kde kullanan linuxdur. Kimseyle oturup tartışmaya girmem bu konuda.
KDE kullanıyor diye kızıyordum hatta kde4 le beraber devlet dairelerindeki pclere kurulamayacağını düşünüyordum ama sistem çok hızlı. Pardus geliştiricileri yanılttı beni inşallah böyle devam eder ve bir çok kişiyi yanıltır.
Sizmi kuramadınız donanımlarınızlamı alakalı bilmiyorum ama şuan piyasadaki en iyi kde kullanan linuxdur. Kimseyle oturup tartışmaya girmem bu konuda.
KDE kullanıyor diye kızıyordum hatta kde4 le beraber devlet dairelerindeki pclere kurulamayacağını düşünüyordum ama sistem çok hızlı. Pardus geliştiricileri yanılttı beni inşallah böyle devam eder ve bir çok kişiyi yanıltır.