Benim Celeron 2.8 laptopta bile 2007.1'den ötesi çalışmadı. Daha hafif dağıtımlar deneyebilirsin. Xubuntu, Zenwalk, Arch Linux gibi.Arkadaşlar ,elimde 1996 den kalma seleron 400 (Türkçesi) bil.var .Ona pardus yüklemek istedim.yarıya kadar gelip kapanıyor.Aynı bil. Xp yükledim oldu.Pardus u nasıl yüklemem gerekir.
HapS hangi yüzyılda yaşıyorsun birader.ekran kayıt programı icad edildi
cep tel. ekran mı çekilir
bu arada windows 6 ayda bir işletim sistemi çıkaramaz.kaç senede vistayı çıkardılar.beceremeyince win7 diye optimize edilmiş vistayı çakacaklar şimdi.
Hatasız kul olmayacağı gibi hatasız işletim sistemi de olmaz.Ama sen kırk yılda bir video çekebiliyorsun linux için,biz windows için çekmeye çalışsak terabaytlarca harddisk lazım.
hatasız işletim sistemi olmayacağı gerçeği ile aydınlanmanız beni sevindirdien başından beri söylüyorum linux düşmanı felan değilim hiç olmadım bütün os lari seviyorum hepsi benim minik tüylü tavşanım gibi kızdığım şey fanatizm
hatasız işletim sistemi olmayacağı gerçeği ile aydınlanmanız beni sevindirdien başından beri söylüyorum linux düşmanı felan değilim hiç olmadım bütün os lari seviyorum hepsi benim minik tüylü tavşanım gibi kızdığım şey fanatizm
naturel ne kadar da abartmışsın olayları, sakin olmayı denesene biraz. adam eleştiri hakkını kullanıyo ve hangi sınırı geçemesinden bahsediyosun??
windows ve linux tamamen birbirinden ayrı sistemlerdir. kim ne istiyosa onu kullanır, bu işletim sistemi çekişmelerini de antivirüs çekişmelerine benzetmeyin nolur.
senin tek derdin o zaten beni rezil rüsva etmek ama üzgünüm bu şartlarda pek mümkün görünmüyor.
Benim kafam linuxla dolu olsaydı seni şurada iki cümleyle rezil rüsva ederdim arkana bakmadan kaçardin, ayrıca senin hakkında tek kelime etmedim son söylediğim hariç. Bundan sonra senin gibi at gözlüğü takanlara tek kelime cevabım yok, olsa bile anlamıyorsunuz çünkü. Bin kere söyledim ben linux fanatiği falan değilim diye ama dediğim gibi gözlerin kapalı cevap yazdığın için söylediklerimi duymuyorsun. Senin yüzünden forumdan soğudum ya yok böyle bişey!
Arkadaşlar HapS çok iyi bir linuxcu....
Bu bir gerçek...
Ancak diğer bir gerçekte pardus 5 para etmez...
Sizi gidi linuxcular bir adet GENTOO kurun ondan sonra gelin ...
Ha bu arda ben kimsenin avukatı veya tanıdığı değilim...
Pardusun hazin sonu desek şuna.![]()