- Konuyu başlatan
Murataltug
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 3,096
Forumdan para mı alıyorsun bilmiyorum ama feci şekilde mesaj kasıyorsun. Bir konuya elli tane video atıyorsun. YouTube'dan izlemek istesem gider izlerim zaten. Yazacaklarını tek mesaj halinde yazmak yerine alakasız elli tane video atıyorsan kusura bakma bu mesaj kasmaktır.Şimdi mesaj şöyle kasılıyor insanlara fazla kafanı takmıyorsun onlara diyorsun ki git şikayet et rapor et öyle günde bazı insanlara inat 20 tane mesaj yazıyorsun ama sen öğrenemezsin onun için fazla kafa yorma bazende insanlara sadece gülüp geçmek gerek???
Yok foruma ortağım evet mesaj kasıyorum madem bu kadar şikayetçisin rapor et tuşuna neden basmıyorsun yazacaklarım bitmiyorki habire yazıyorum zaten tek mesaj yazsam ondanda şikayetçi olan çıkacaktır kusura bakma demişsin insanlara aldırmadığım için laflarına dikkat etmeye gerek yok zaten yani ne yazıkki senin düşüncelerin benim dikkatimi çekmiyor ve yapacaklarıma pek etki etmiyor ikili diyaloglar a girmek yerine site yönetimi ile irtibata geçerseniz size daha faydalı olurForumdan para mı alıyorsun bilmiyorum ama feci şekilde mesaj kasıyorsun. Bir konuya elli tane video atıyorsun. YouTube'dan izlemek istesem gider izlerim zaten. Yazacaklarını tek mesaj halinde yazmak yerine alakasız elli tane video atıyorsan kusura bakma bu mesaj kasmaktır.
Güzel bir pc istiyorum başka bir şey istemiyorumDiyelimki bir alışveriş mağazasına gittiniz yada diyelim ki internetten alışveriş yapacaksınız alacağınız ilk ürün ne olurdu veya cebinizde hayal edilemeyecek çok para var bu para ile ne yapmak istersiniz hangi rüyanız gerçek olsun istersiniz
Vayy maşAllah peki suç alanda mı satanda mı dile kolay madoda 1 kg dondurma bile 50 TL değilParam olsadaya maraş dondurmasıda ekler misiniz?
Arkadaşlarımla dışarda dolanırken bi Marş dondurmacısı gördük başında 2 Afgan vardı bi turiste şov yapıyorlardı canımız çekti alalım dedik en ufağı 50 TL ydi kendi ülkemde yabancı olmayı ilk kez o an hissettim