Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Assetto Corsa’nın yanına başka bir simülatör koymak istediğimizde akla elbette iRacing geliyor. modların geliştirilebileceği bir platform ve son derece başarılı
Oyun sektörü, her geçen gün gelişmeye devam ediyor. Yaşanan gelişmeler, oyunların grafik ve oynanabilirlik kalitelerinde ciddi artışlar yaşanmalarını sağlıyorlar.
1927'de Dodge Fast Four, Standart donanım hız göstergesi, ampermetre, bir alet takımı ve bir far dimmerini içeriyordu. İsteğe bağlı öğeler arasında arka tampon, Motometre , ısıtıcı ve ön cam silecekleri vardı.
Villa alırdım dümyanın en iyi kasasını yapardım en iyi ekranı en iyi mousei en iyi klavyeyi en iyi laptobu alırdım sonra yardım kuruluşlarına bağışlardım biraz dolara yatırırdım öyle
6bin okunma, 1.309 beğeni, 165 inceleme, 2.996 alıntı - Erdal Öz yazarının Gülünün Solduğu Akşam kitabına ait baskı bilgileri, okunma ve yarım bırakılma sayısı gibi bilgileri içeren detaylı profilini inceleyebilirsiniz.