Xinzu
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 895
Bi macbook pro isterim hep
Mate X2 ve 3090 li sistem alırdımDiyelimki bir alışveriş mağazasına gittiniz yada diyelim ki internetten alışveriş yapacaksınız alacağınız ilk ürün ne olurdu veya cebinizde hayal edilemeyecek çok para var bu para ile ne yapmak istersiniz hangi rüyanız gerçek olsun istersiniz
Olsa ilk alacağım HD VRod Muscle olurdu heralde. Uzun yıllardır hayalini kuruyorum, kur böyle devam ettikçe daha da uzaklaşıyorum.Diyelimki bir alışveriş mağazasına gittiniz yada diyelim ki internetten alışveriş yapacaksınız alacağınız ilk ürün ne olurdu veya cebinizde hayal edilemeyecek çok para var bu para ile ne yapmak istersiniz hangi rüyanız gerçek olsun istersiniz
abi mesaj nasıl kasılır öğretseneKitap notebook
Bilgisayarsız yaşamaya
alıştığımda o makineye ne kadar bağımlı hale geldiğimi kavramıştım,
Stephen king
Şimdi mesaj şöyle kasılıyor insanlara fazla kafanı takmıyorsun onlara diyorsun ki git şikayet et rapor et öyle günde bazı insanlara inat 20 tane mesaj yazıyorsun ama sen öğrenemezsin onun için fazla kafa yorma bazende insanlara sadece gülüp geçmek gerek???abi mesaj nasıl kasılır öğretsene
Eğer param olur ve araba alırsam 3 sene sonra hem PC hem Telefon + olarak alt sınıf bi araba alabilirim.Diyelimki bir alışveriş mağazasına gittiniz yada diyelim ki internetten alışveriş yapacaksınız alacağınız ilk ürün ne olurdu veya cebinizde hayal edilemeyecek çok para var bu para ile ne yapmak istersiniz hangi rüyanız gerçek olsun istersiniz
Bunların hepsi zaten var sayılıyor mu ? başka bişey söylemek istiyorum cebimde o kadar para varsa parayı paranın devamını getirmek için şuan ki dükkanımızın sermayesini arttırırımDiyelimki bir alışveriş mağazasına gittiniz yada diyelim ki internetten alışveriş yapacaksınız alacağınız ilk ürün ne olurdu veya cebinizde hayal edilemeyecek çok para var bu para ile ne yapmak istersiniz hangi rüyanız gerçek olsun istersiniz
Şu an ihtiyacım olanı surface pro 7. Hafif ve yarı tablet taşınabilir bilgisayara çok ihtiyacım var. Kalemde artısı.
Aga neden GTX Bari RTX alsaydın.64 GB isteyebiliyorsak bende isterim