Soru Papara benzeri hizmetler hangileridir ve avantajları nedir ?

alikurnaaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Papara hesabım var fakat bir başka bu gibi bi hesap açmak istiyorum fakat bir çok hizmet var hangi bankadan alayım hangisi avantajlı olur yada bilen kullanan varsa avantajlarından bahsedebilir mi?

MG4446

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,257
Papara hesabım var fakat bir başka bu gibi bi hesap açmak istiyorum fakat bir çok hizmet var hangi bankadan alayım hangisi avantajlı olur yada bilen kullanan varsa avantajlarından bahsedebilir mi?
Kullanmıyorum ama nays öneriyor herkes. Onda da cashback çokmuş sanırım. Hepsiburada steam gibi platformlarda indirimi çok oluyormuş sanırım.

EnesKAYA

Back-End Developer
Reaksiyon puanı
162
Enpara'yı öneririm. Şu an QNB Finansbank'a bağlı ama QNB Finansbank çatısı altından ayrılarak bağımsız bir kuruluş olacağına dair söylentiler var. Şu an sunduğu avantajlar gayet iyi olmasına rağmen, şayet olur da ayrılırsa şu an sunduğu avantajlara göre daha iyi bir hizmet verebilir. Enpara'nın avantajlarını incelemek için: qnbfinansbank.enpara.com

Ayrıca küçük bir dipnot: İninal'a sakın bulaşma. Önermem...

rizayilmaz3446

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
OlduBil'i öneririm. Şu an piyasada olmasına inanamayacağın cashback avantajlarıyla dolu. Ayrıca geçenlerde bi kampanya yayınladılar TEB kartın ile 3 taksitle para yükleyebiliyorsun. Telefon, Altın vs taksit yapılamayan yerlerde bu uygulama sayesinde taksit de yapabiliyorsun. Birkaç seneye diğerlerinin esamesini bile okutmayacak gibi duruyor :)

alikurnaaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Giyim mağazalarında alışverişlerde hangisi avantajlı olur.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Enpara öneririm çünkü hangi bankaya para transferi yaparsanız yapın sizden işlem ücreti almıyor ayrıca bir hesap açıp para biriktirebiliyorsunuz günlük 1 lira getiriyor tabiki koyduğunuz paraya göre değişkenlik gösteriyor. Papara önermem çünkü benim hesabımı onaylamadı NFC benim kimliği taramadı bende Papara kartımı alamadım tükürürüm böyle işe diyip Papara hesabımı sildim. Ablamın tavsiyesi üzerine Enpara hesabı açtım gayet memnunum. Bunun haricinde Garanti ve Yapı Kredi kullanıyorum malesef bu iki banka para transferlerinde işlem ücreti alıyor özellikle Garanti benden 4 tl işlem ücreti alıyor ayrıca faiz oranları da çok yüksek.