Bilgisayarım ekran kartını algılamıyor

Gisik905

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba, bilgisayarımı çift monitörle kullanıyorum. Oyun oynarken bir anda iki monitörden de görüntü gitti, siyah ekran geldi; ama kulaklıktan ses gelmeye devam ediyordu. Ben de bilgisayara reset attım. Tekrar açtığımda HDMI kablosuyla monitörüme bağladım, ekran geldi. Ancak DisplayPort'la bağladığımda monitörüme ekran gelmemeye başladı. Bu sefer farklı bir monitöre, farklı bir kablo taktım; HDMI ile bağladım, diğer monitörüme ekran geldi, fakat diğerine yine gelmedi. Ekran geldiğinde kontrol ettiğimde ekran kartımı görmüyordu. Sizce sıkıntı nedir?

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,520
Arkadaşlar Sistem bileşenlerinin harfi harfine ne olduğunu doğru tahmin edene 38inç televizyon benden hediyye olsun.

Adama özelden sistemini sorana kötü yerinden küfretmişim aklınızda bulunsun :D sgahshdgshshgs
Mesaj otomatik birleştirildi:

Forum ölü kardeşim. Ne yazsam nafile birisi çıkıpta demez mi? ne anlatıyon be adam? yardım için konu açmış senin derdine bak.

Forumu canlandırmak istiyoruz da gelen giden olmayınca maks bu kadar oluyor.

Sen driverinin Versiyonuna bak sonra DDU programıyla sil. Yeni driver indir dene. Olmadı eski versiyonları dene. İlla ki sıkıntın çözülür.

Son düzenleme: