azeri, arap kanalı olurmuİçtimai TVarap kanalı mı bu
İçtimai TVarap kanalı mı bu
inşallah şifreletmezde bizde şifre istemek zorunda kalmayız, interneten sorun yaşayacağımızı hiç zannetmiyorum inşallah ordada bir sorun yaşanmaz, içtimai tv tanıtımlarda maçları şifresiz yayınlayacağı söyleniyor bakalım ne olacak...ProgDVB adlı internetten tv izleme yazılımı ile baktım frekansı buldum ama sadece ses var akşama deneyeceğim. İçtimai Tv için İnternetten yayın bir yer mevcut Yayın Türkiye'de şifreli olduğu için linki vermem doğru olmaz
içtimai tv bir azeri kanalı var, bide isim benzerliğinde bir kanal var onla bunu karıştırmamak lazım bu ise azeri içtimai tv frekansınada burdan ulaşabilirsin.Hotbird için uydunun yeriyle oynamamız gerekmez mi? Turksatta değil bu kanal.
Hotbird için uydunun yeriyle oynamamız gerekmez mi? Turksatta değil bu kanal.
bende size bu programı tafsiye ediyorum çok güzel program justin, mogulus, şampiyonlar ligi, uefa maçlarını binlerce kanalları, türk kanallarını burdan takip edebiliyorsunuz bu programda büyük harfle yazılan kanalları ben ekledim bu programı herkese tafsiye ediyorum tüm bilgiler burda yazıyor ilk önce okuyun ondan sonra indirin. http://forum.shiftdelete.net/internet-teknolojileri/100606-internetten-tv-izlemek.html#post879734Watch live online TV channels broadcasting on the Internet. buradan rahatlıkla izlenebiliyor.