Panathinaikos- Galatasaray, Fenerbahçe-Twente maçı Azeri İçtimai Tv de şifresiz

blazedanger35

Doçent
Reaksiyon puanı
3
teşekkür ederim , ama program kurmadan işimi halletmeyi daha çok seviyorum . bilgin için teşekkürler. inş hepimiz izleyebiliriz. :D

Iaquinta

Asistan
Reaksiyon puanı
3
İzleyebileceğiz galiba bizde kolaylıkla çıkıyor Ictimai TV [ITV] ...

GS__EMRE

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Birkaç kişi info@itv.az bu adresten kanala e-posta yollamış ve gs fb maçlarının şifrelenmeyeceği bildirilmiş. Ben de mail attım şimdi bakalım ne cevap gelcek. Bu da sitelerde belirtilen mail.

Merhabalar. Sizlere bir sorum olacak. İçtimai TV Fenerbahçe´nin maçlarını canlı yayınlayacak.
Acaba Türksat uydusunda İçtimai TV şifrelenecekmi?
Cevap yazarsanız sevinirim. İyi günler.

Ve Cevap:

Salam.
Mektubunuza cavab olaraq bildirmek isterdik ki‚ Ictimai TV-nin siqnali shifrelenmeyecek. Turksatla butun oyunlara baxa bilersiniz.
Tewekkur edirk.

Alıntı değildir.

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Birkaç kişi info@itv.az bu adresten kanala e-posta yollamış ve gs fb maçlarının şifrelenmeyeceği bildirilmiş. Ben de mail attım şimdi bakalım ne cevap gelcek. Bu da sitelerde belirtilen mail.

Merhabalar. Sizlere bir sorum olacak. İçtimai TV Fenerbahçe´nin maçlarını canlı yayınlayacak.
Acaba Türksat uydusunda İçtimai TV şifrelenecekmi?
Cevap yazarsanız sevinirim. İyi günler.

Ve Cevap:

Salam.
Mektubunuza cavab olaraq bildirmek isterdik ki‚ Ictimai TV-nin siqnali shifrelenmeyecek. Turksatla butun oyunlara baxa bilersiniz.
Tewekkur edirk.

Alıntı değildir.
ozaman sorun yok, bizi bilgilendirdiğin için sağol ;) tüm türk milleti aydın doğanın kanallarını değil içtimai tv kanalıı izlyecek vallahi azerileride zengin yaptık, türk reklamları içtimai tv yer alabilir buda aydın doğanın tv kanalına zarar verecek, aydın doğan reklamların elinden gitmemesi için bir bakarsınız şifresiz bir kanalda verir olurmu olur. :D

mc92001

Doçent
Reaksiyon puanı
16
sırf halk bu d-smart kazığından kurtulsun diye. "Panathinaikos- Galatasaray, Fenerbahçe-Twente maçı Azeri İçtimai Tv (ITV) 'de şifresiz"
diye facebook'ta ve msn^de paylaştım

ibrahimpa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar içtimai tv azerbaycan kanalı

maçları gerçekten verecek fakat canlı olarak değil maçlar bittikten yaklaşık 10 dk. sonra banttan o yüzden zaten şifre yok (ictimai tv nin kendi sitesinden alınmıştır bu bilgi)

fakat gs ın maçı tnt tv den canlı olarak yayınlanacak.

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
arkadaşlar içtimai tv azerbaycan kanalı

maçları gerçekten verecek fakat canlı olarak değil maçlar bittikten yaklaşık 10 dk. sonra banttan o yüzden zaten şifre yok (ictimai tv nin kendi sitesinden alınmıştır bu bilgi)

fakat gs ın maçı tnt tv den canlı olarak yayınlanacak.
arkadaşım canlı verecek azeri sitesine gir canlı diye konuyla ilgili habere rastlarsın, bu akşam içtimai tv açarsın banttanmı veriyor yoksa canlım veriyor ozama anlarsın. :);)

Arkadaşlar TNT-(11804V Batı 24444 5/6 525 780 - T2A)
saat 8'de şifresiz olarak yayınlanacak... http://www.tnttv.com.tr buradan takip edebilirsiniz...

vallahi ben maçı içtimai tv izleyeceim, aydın doğana reyting kazandırmak istemiyorum, hem azeri spikerler daha güzel daha heyecanlı anlatıyorlar tafsiye ederim... :D

setcom_2000

Asistan
Reaksiyon puanı
0
niye uğraşıyorsunuz ki tnt de de yayınlanacak. üstelik hem uydu hemde karasal yayında.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
ictimai tv GS macını 22:00'da ,FB macını 00:00'da veriyo yani banttan arkadaslar o saatte mac falan kalmaz...zaten vermerside mümkün diildi yayın haklari diye bisi war adam birakmaz hele bide dogan gurubumu birakcak :D

mc92001

Doçent
Reaksiyon puanı
16
ictimai tv GS macını 22:00'da ,FB macını 00:00'da veriyo yani banttan arkadaslar o saatte mac falan kalmaz...zaten vermerside mümkün diildi yayın haklari diye bisi war adam birakmaz hele bide dogan gurubumu birakcak :D

demekki gs maçını tnt den fb maçını justin'den izleyecez.

elturco75

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Azerbaycan ile Türkiye arasında 2 saat zaman farkı var. bu yüzden fb maçı Türkiye'de saat 22.00 da iken Azerbeycan'da 00.00 a denk geliyor.

arif 34

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Azerbaycan tv si arkadaşlklar demin girdim kanala reklamlarda bile fenerbahçenin bugünkü oynayacağı maçı gösteriyor..türksat 3 A da

İCTİMAİ TV Frekans: 11554 2916 2/3 H -YATAY DOĞU -EAST

m!ndf!elds

Doçent
Reaksiyon puanı
3

Azerbaycan ile bizim yerel saatlerimiz arasında 2 saat fark var,yani 2 maçta canlı olarak yayınlanıcak,İçtimai Tv nin resmi internet sitesinden de bakabilirsiniz,yani doğan'ın engel olabileceği bir olay değil.

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
sende ne alemsin ya azerbaycan ile türkiye arasında 2 saat farkı var, türkiyede saat 22 olurken, azerbaycanda 00.00 olacak banttan nasıl oluyor, azerbaycan web sayfasını inceledinmi hiç canlı vereceğini söylüyor, hatta bir arkadaş mesa attı canlı yayınlayacaklarını söylediler, artık maç saati yaklaştımı kendi gözünle grürsün şifresiz canlı verdiğini. :)

azhack

Asistan
Reaksiyon puanı
4
İctimai Televiziya v? Radio Yayımları Şirk?ti da yukarida tv ni netden seyretme var!..men azerbaycanliyam...

kimde turksat yoksa canak..netden seyr ede bilir..bizde tamamen pulsuz yayimlanio))

anlayamayanlar msn: antisecurity@xxx.team

konuyu acan kardes o site hangisi maclari gosteren? ben flysatdan izliyomda hangi amc hangi kanalda diye..senin verdigin daha guzel ordan anladigim kadairlya slo tv3 hitbirdde ole 1 aknal var ama o maci verirmi bilmem

yengec

Doçent
Reaksiyon puanı
0
75755164.jpg

Azerbeycan 2saat ilerde

burdanda ITV nin kendi sitesinden yayın akışına bakabilirsiniz :http://az.itv.az/heftelikproqram.html

Frekans Turksat: 11554H2916

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
İctimai Televiziya v? Radio Yayımları Şirk?ti da yukarida tv ni netden seyretme var!..men azerbaycanliyam...

kimde turksat yoksa canak..netden seyr ede bilir..bizde tamamen pulsuz yayimlanio))

anlayamayanlar msn: antisecurity@xxx.team

konuyu acan kardes o site hangisi maclari gosteren? ben flysatdan izliyomda hangi amc hangi kanalda diye..senin verdigin daha guzel ordan anladigim kadairlya slo tv3 hitbirdde ole 1 aknal var ama o maci verirmi bilmem
sen onlara bakma azeri kardeşim onlar türkiye saati ile azeri saatini bir tutukları için içtimai tv saat 00:00 vereceği için bunlarda banttan yayınlanacak diye anladılar, olur böyle vakalar anti terörist yakalar :D

azhack

Asistan
Reaksiyon puanı
4
haha yok ben anladim,,anlatamadim bunlara sadece:D...canli diyorum adamlar bantdan diyor...hem 1deki azeri deme,,biz azeri degiliz turkuz...azeri azerbaycan ismine benzediginden cogu kendisine ole diyo,ama azeri hazarlialr ve iranlilarin karisimi 1 tayfa...biz turkuz...ve ben gs li doguldum: ole de olucem:F maci izlemesem olurdum..tnt de veriyomus..su kirmizi daire icinde tnt yazan kanalmi?hep sinema veren?

azhack

Asistan
Reaksiyon puanı
4
fenerin macini seyr temek isteynler hemde azerbaycan turkcesinde:D

MeLankoLia

Profesör
Reaksiyon puanı
1
içtimai tv ye biraz önce baktım açılmıyor :(
sarı yeşil çizgiler var ama yayın şifreli diyor poff

azhack

Asistan
Reaksiyon puanı
4
ya suratin zayif...yada olabilir turkiyeden kapatilmis:S..proxy ile ac:)..bende normal acio bakudeyim die:D

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
GS maçı Şifrsiz TNT de...

Kaynak haber 7..

yengec

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bunları konuşacağız diye maçlar ne olur konuşamadık hiç:D

ommerk

Doçent
Reaksiyon puanı
1
aydın doğan denen adam senin allah belanı versin
Tnt denen kanal şifresiz diyor.
Maç şifreli yayın yok.
Aydın doğan denen yaratık senin allah belanı versin her türlü cezayı hak ediyon.