• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Paket tavsiye

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan <SxA>
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

<SxA>

Doçent
Arkadaşlar 8 mbps limitsiz internetimin tahütü bitmek üzere yeni bir pakete geçmek istiyorum tahmini 50-60 civarı mümkünse 8 mbps den hızlı olsun filmleri takılarak izlemek istemiyorum ( herzaman yapmasada arada yapıyor ama onuda ttnet alt yapısına veriyorum ) bu arada bakırköy heyet sokakta oturuyorum fiber tavsiye ederseniz alt yapısı varmı diye pek emin deilimde

Fiber varsa TTNET'te 1 dk durma derim. Geç hemen Superonline'a... Ama yok TTNET kullanayım da ADSL olsun dersen 8 Megabit üzerine ÇÜRÜMÜŞ BAKIR KABLOLARLA PING'TEN VE KOPMALARDAN başka bir şey yaşamazsın. Tabi bulunduğun bölgenin altyapısına bağlı... TTNET PING'li KOPAN ve UPLOAD'ı SIFIRI gören İNTERNET!

Malsef superonline alt yapısı yokmuş ancak ttnetin hiperinternet alt yapısı varmış 20 mbps lik sınırsız paketten almayı düşünüyorum

Dediğin peketi kullanıyorum memnunum istersen geçebilirsin.
Yorumunuz için teşkkür ederim açıkcası 4 senedir ttnet kullanıyorum ilk iki senem 4 gb kotalıydı onda biraz sıkıntı çektim ancak son iki senedir kotasızda bi sıkınttı çekmiyorum