Paint.Net Yardımı

kidvcmişel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler ben paint.net kullanıyorum en son sürümünü. Bana eklentiler (Plugins) lazım. Plugin sayfasına bakıyorum hep ingilizce çeviri yapamıyorum tabii. Bana tüm eklentileri lazım. Eğer yardım edebilirseniz çook ama çook sevinirim.

kidvcmişel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yok yok biliyorum, bu araştırmayı yaptım zaten :)bulamadım ondan burada yardım istedim. Lütfen yardım edin lütfen...

jansery

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
foruma yardım istemek için üye oldum ama forumun durumu ümitsiz görünüyor.

yine de şansımı deneyeyim. benim sorunum şu:paint.net proğramını indirdim ve deneme yanılma yöntemiyle bi şeyler yaptım. sonra yaptığım resmi masa üzerine kayıt ettim. ancak kaydettiğim resmi windows fotoğraf galerisi açmıyor. "bu dosya biçimi desteklenmiyor" şeklinde devam eden bi yazı çıkıyor. bende bunun üzerine resmin özelliklerine tıkladım ve "pdn" yazdığını gördüm. başka bi siteden yardım için aynı şeyleri yazdım. sağolsunlar hemen cevap yazmışlar. save as bölümünden dosya türünü değiştir diye. ancak ben save as tan dosya türünü jpg ye cevirince aynı resim başka bi pencerde açılıyor. acılan resmi kaydeiyorum ancak o resim masa üstüne gelmiyor. bu sefer point in içinde ilk açtığım resmi kayıt ediyorum sonuç değişmiyor. biri yardım edebilir mi lütfen.

PylsWeb

Profesör
Reaksiyon puanı
16
foruma yardım istemek için üye oldum ama forumun durumu ümitsiz görünüyor.

yine de şansımı deneyeyim. benim sorunum şu:paint.net proğramını indirdim ve deneme yanılma yöntemiyle bi şeyler yaptım. sonra yaptığım resmi masa üzerine kayıt ettim. ancak kaydettiğim resmi windows fotoğraf galerisi açmıyor. "bu dosya biçimi desteklenmiyor" şeklinde devam eden bi yazı çıkıyor. bende bunun üzerine resmin özelliklerine tıkladım ve "pdn" yazdığını gördüm. başka bi siteden yardım için aynı şeyleri yazdım. sağolsunlar hemen cevap yazmışlar. save as bölümünden dosya türünü değiştir diye. ancak ben save as tan dosya türünü jpg ye cevirince aynı resim başka bi pencerde açılıyor. acılan resmi kaydeiyorum ancak o resim masa üstüne gelmiyor. bu sefer point in içinde ilk açtığım resmi kayıt ediyorum sonuç değişmiyor. biri yardım edebilir mi lütfen.
Örneğin: Jpeg olarak save ettik.Kalitesini seçtik ok dedik ardından "Flatten" ve "Cancel" yazan 2 buton çıktı. Flattene basman gerekiyor sorun bu olması lazım. :happy:

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41
SDN yardım konusunda biraz zayıf. Kabul etmek gerek. Fakat yeri geldiğinde en iyi yardımı SDN'den alabiliyorsun.

PylsWeb

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Aman napcan Paint.Net'i :D
Cs3 kullan bence :D