Ben Samsung önerirsem S serisi öneririm Note serisi de önerilir ancak kalem dışında bir artısı yok A ve M serisi asla önermem aldırmam almamGördüm ama a50 de bozuk öıkınca samsung u mu sevmeyecek en son tuşlu kullanır
Ben Samsung önerirsem S serisi öneririm Note serisi de önerilir ancak kalem dışında bir artısı yok A ve M serisi asla önermem aldırmam almamGördüm ama a50 de bozuk öıkınca samsung u mu sevmeyecek en son tuşlu kullanır
Kirin 710'lu cihaza 2500 tl verilmezKulaklık hediyesi var P30 litenin. Git onu al, hoştur.
[10 gün olmuş neredeyse başlıkta ama]
mi 9 t pro rakipsiz bir cihaz olur 3500 tl 2600 tl mi 9 t 2200 tl mi 9 lite 2050 tl redmi note 8 pro pişman etmez hepsideMrb arkadslar 2000/3500 tl bir bütçem war ama hangi telefonu alacağıma karar veremedim
Yardımcı olurmusunuz
Gardaş adamın bütçesinde telefon öner o zaman.Kirin 710'lu cihaza 2500 tl verilmez
Gardaş adama bütçesine göre telefon öneriyoruz beğenmiyor ben ne yapayım ?Gardaş adamın bütçesinde telefon öner o zaman.
Ne yani p30 lite o kadar para verenler boş mu iş yaptı ? 2500tlnin kirin 710u haketmediğinden haberin var mı?
Her körün topal alıcısı mı vardı ?
RN8 ProMrb arkadslar 2000/3500 tl bir bütçem war ama hangi telefonu alacağıma karar veremedim
Yardımcı olurmusunuz