Öneri Ozguvensizim

Denobaba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Ben 15 yaşındayım boyum 175.
Kastamonu'da bir futbol kulübüne katılmak istiyorum ama çok ozguvensizim.
Daha önce denedim ama sanki herkes dalga geçecekmis gibi bir düşünce oluştu kafamda.
Altyapım cok yok ama yetenekli olduğumu düşünüyorum.
Ortalarım, top kontrollerim cok iyidir.
Sizce ne yapmaliyim?

Reaksiyon puanı
20
Özgüveni olan kendini bilen insandır. Sorunda burada başlıyor bir insan kendini ne kadar bilebilir?
Kendine güvenebilir?

Özgüvenin olmasın ama bazı şeylerin farkında ol yeter. Herkesin göstermek istediğiyle göstermeye çekindiğiyle arasında bir bağ var. Kendini ezdirme yeterli.

Nixadz

Asistan
Reaksiyon puanı
63
Eğer denemezsen içinde hep korku kalıcaktır.Dene,yanlış bir şey yaparsan bile hiç kimse gülmeyecektir ya da dalga geçmeyecektir emin ol,dalga geçseler bile hiç bir zaman önemseme/şakaya vur,bu tüm hayat için geçerli.Her zaman seni kıskananlar,seni aşağıya çekmeye çalışanlar olacaktır,onlara aldırış etme,daha çok çalışmana bak her zaman.Emin ol ki,kulübde senden çok daha kötü oyuncular olacaktır.

DESLAER

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
628
boy dert ediyorsan etme kim ne diyebilir? ilkokul değil yani orası

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,414
Daha önce denedim ama sanki herkes dalga geçecekmis gibi bir düşünce oluştu kafamda.
Sizce ne yapmaliyim?

Şu andaki öz güvensizliğin belki de insanların içerisinde çok fazla bulunmaman olabilir. Neticede gideceksin oraya koçun ve onlarca yaşıtının arasında kendini kanıtlamaya çalışacaksın ki bu derece çekinmen gayet normal. Fakat üstüne gitmezsen ileride sıkıntı yaşayabilirsin. Bence gözlerini karartıp seçmelere falan katıl. Günün sonunda "en azından denedim" dersin.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,598
Sen oynamak istedinde almadılar mı?
İş arkadaşlarım benim futbol oynayamadığımı bile bile futbola çağırıyorlar. Oynayamasan bile en azından topa vur derler.

Ama bana gereksiz bişey gibi göründüğünden gitmiyorum. Orda koşturup kendimi yoracağıma işten sonra eve dönüp dinlenirim daha iyi.

User 0000

Öğrenci
Reaksiyon puanı
58
Sizce ne yapmaliyim?
Asla motivasyonunu kaybetme. Benim futbol altyapısı olup futbolu bırakan tanıdıklarım var pişmanlar şuan.
Ayrıca kendine inanman gerek.