Haber Özgür Demirtaş: Bütün dünya akılsız, bi biz mi akıllıyız ?!

Mr.Pavarotti

Doçent
Reaksiyon puanı
592
1 senedir düşürüyorlar zaten faizi diyor hani ne sonuç aldık diyo. Şemsiye(faiz) aldığın için yağmur(enflasyon) yağar yağmur yağdığı için mi şemsiye alırsınız. Demiş. Çok net anlatıyor vallahi çok

Dertsizali

Profesör
Reaksiyon puanı
2,185
Asgari ücret söylemi kibir gıbı geldi bana, "haklı çıkıcam " şeyini doğru bulmuyorum ayrıca o yayını izledim bastan sona kadar adam istiyor sadece ben konuşum.. tweette yazdıklarını bi daha okudu sanki biraz sıvama şeyi gibi geldi bana.. valla açık açık soyleyim tamda ısınmaya başladım adama kendi kendini soğuttu..

Logithx

Profesör
Reaksiyon puanı
2,104
Adam aptala anlatır gibi anlatmış ocakta asgari ücretin dolar karşılığı neydi şimdi ocaktaki dolar karşılığına göre zam yapabileceklermi hayır herşey dolarla içerdeki ihalelerin bile dolarla yapıldığı ülke burası ne olacak dolar yükseliyor herşeyin fiyatı artıyor adam haklı hep öyle oldu asgari ücrete zam yapıldı sonrasında hemen herşeyin fiyatı yükselmeye başladı bu hep böyle oldu hükümet kendi halkı için hiç birşey yapmıyor..

Son düzenleme:
Reaksiyon puanı
16,128
faizi artırmak gerek dünya standartına yapılmalı.

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460

bluviaggiatore

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Doğruyu söyledi . Faizi indirirsin ama enflasyon yuksek iken bunu yapmazsın . Söylenecek çok şey var ama .