Özel Üye

amesfa

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
153
özel.üye dedi ki:
Dimi, haklısın. Herkes özel üye olduğumu sandı bir an ama böyle deşifre edileceğine direk bana sorulabilirdi sonuçta bu üyeliği alan benim, muhatapta ben olmalıyım. Ya da olmalıydım.Neyse...

Olayın seninle alakası yok da neden bu kadar büyütülmüş anlam veremedim gereksiz bence

özel.üye

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Evet görüyorum.Buraya da tesadüf icabı girdim konuları araştırırken. Benim haberim yokken açılmış bir konu. Eğer ki konulara bakmasaydım göremeyecektim bile. Konu ben'im ama ben'im haberim yok, çok ilginç.

amesfa

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
153
Anlamsız bir konu kimin neye sahip olduğu belli

özel.üye

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Burda herhangi bir yetkiye sahip değilim bu bilinsin yeter. Öylesine bir nick iste. Acaba "saw" yazsaydım ne diyeceklerdi :D ya daaa "secret" diye bir üyelik alsaydım??? Admin, bizden gizli gizli bi üyemi aldın??? filan.:D
Nys.Konu gereksiz uzatmaya gerek yok.

wbmstr

Asistan
Reaksiyon puanı
3
iii tamam special maaannn. ;).... bence bu sitedeki herkez özel bu siteye özel insanlar uye oluyo bunu herkesin bilmesi lazım bence ..... (A) (A) (gazı son gaz veriyorum haaa... (&) (&)).. (A) evet bu siteye üye olan herkes özel .... ayrımcılık yok.... :@ ve son olarak bu sitenin sahibi odur bana güvenebilirsiniz :# :# .... :]

patrick

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
19
özel.üye dedi ki:
Evet görüyorum.Buraya da tesadüf icabı girdim konuları araştırırken. Benim haberim yokken açılmış bir konu. Eğer ki konulara bakmasaydım göremeyecektim bile. Konu ben'im ama ben'im haberim yok, çok ilginç.

evet konunun senin ile ilgisi yok. bazı arkadaşlar, "konu olsun da nasıl olursa olsun" dediği için böyle bir olaya karışmışsın, kusuruna bakma arkadaşın... hem bu konu gereksizlik açısından ne ilk ne de son olacağı kanısındayım ;)

ha! bir de ben'im değil, benim olacak... ayraç koymana gerek yok :)

özel.üye

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Yok onu özellikle yaptım ben. Türkçe kurallarından haberimiz var çok şükür :D ;)

özel.üye

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Haklısınız. (A) Ortalık bayağı karıştı böyle olacağını tahmin edemedim... o.O
O an aklıma bu isim geldi. Keşke daha basit birşey alsaydım. :L
"Basit" ismi de güzelmiş yavff :}

cabbarcan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
;D yaw işte adam gibi nick almış işte niye büyütüyorsunuz... herkes benim gibi sululuk yapsaydı dahamı iyiydi :D