Oyunlarla ilgili bir sorun...

AhmetCyber

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar Windowsumda sorun olduğunu düşünüyorum ;
nasıl anlatacağımı bilmediğim için örnek vererek açıklamak istiyorum
en son Fifa 08 aldım bilgisayarıma kurdum çalıştırdım ancak
oyundan çıktığımda tekrar girmek için dvd den exe yi tekrar tekrar yüklemem gerekiyor
aksi taktirde oyuna girmiyor
mesela spider man web of shadowsta da aynı sorunu yaşıyorum
oyundan çıkıyorum launcher ının tekrar çalışabilmesi için cdsinden tekrar tekrar atmam gerekiyor exeyi bu ve bunun gibi bir çok oyunda aynı sorunları yaşıyorum bu konularda yardımcı olabilecek varsa gerçekten çok mutlu olurum kolay gelsin bilgilerinizi bekliyorum

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
ilacın bende özele gel bide oyunların isimlerini yaz bi zahmet:)

r00t

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cd den çalıştırmanı istiyor . Yani kısacası beni crackle diyor , ama çoğu zaman cd deki crack dosyasının içinden kopyalasakda bize asıl lazım olan No cd Crack dir :)

concorde

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
böyle sorulara pcden anlamayan salak arkadaşlarımızın cwp ı hep şöle oluyo:oyun korsa oyun korsa o yüzden salak bunlar ya
r00t snn cwp a gelirsek mantıklı

Bi de gta4 te oyundan atıyo la onu nasıl yapcaz :D:D

r00t

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
böyle sorulara pcden anlamayan salak arkadaşlarımızın cwp ı hep şöle oluyo:oyun korsa oyun korsa o yüzden salak bunlar ya
r00t snn cwp a gelirsek mantıklı

Bi de gta4 te oyundan atıyo la onu nasıl yapcaz :D:D

Konuşma tavrın hiç hoş değil . kimse anasının karnından bilgisayar öğrenip çıkmadı . Her bilgisayar yada oyun kuramayan salak değildir , sadece yorumunu yapar ve başka biri tarafından bilgilendirilir .

Gta4 oyundan atıyor diye bir mesaj yazmışsın peki bu tür mesaj yazanlara salak oyunu düzgün kurmamış yada kurarken eksik dosya var yada cracklediği exe hatalı gibi cevap gelirse hoşuna gidermi ? .

Biraz daha seviyeli

AhmetCyber

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Konuşma tavrın hiç hoş değil . kimse anasının karnından bilgisayar öğrenip çıkmadı . Her bilgisayar yada oyun kuramayan salak değildir , sadece yorumunu yapar ve başka biri tarafından bilgilendirilir .

Gta4 oyundan atıyor diye bir mesaj yazmışsın peki bu tür mesaj yazanlara salak oyunu düzgün kurmamış yada kurarken eksik dosya var yada cracklediği exe hatalı gibi cevap gelirse hoşuna gidermi ? .

Biraz daha seviyeli
CONCORDE ondan bahsetmedi sanırım bahsetmek istediği şuydu:
bu soruya bilgisayar bilmeyenlerin verdiği cevabın ne olduğunu söyledi
ve bencede haklı bilgisayar bilmeyenler diyor ki orjinal olmadığı için sorun var ama oyunlarım orjinal yine de aldığım hata geçerli win32 uygulaması olmadığı doğrultusunda
ben bu konuda yardımlarınızı bekliyorum emeği geçenlere yine teşekkürler..
root sanırım concordeun da gta4 ile ilgili sorunu var onu sormak istemiş..
tekrar yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar sorunum crackle ilgili değil geçerli win32 olmama sorunu.
bu sorunu nasıl atlatıcam tekrar yardımlarınızı bekliyorum sanırım yüklenmesi gereken birşeyleri eksik yapmışım bununla ilgili güncelleme falan varsa lütfen bilgilendirin .. teşekkürler kolay gelsin

concorde

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Biraz daha seviyeli

Yaw bırak 1- bnm oyunu düzgün kuramamam gibi bir şey söz konusu değill.Çocukmuyum bn . Crack desen neredeyse crackını bn yapacaktım .çaktınn....
2-Doğru kimse anasının karnından bilgisayar öğrenip çıkmadı buna diicem yok .ama madem bilmiyorlar ne diye yorum yapıolar .bide emin gibi bastıra bastıra söylüyolar..
3- hatalıysam desinler . OKK..
Her oyunu açmaması zaten crackten dimi xD subAnllaH

AhmetCyber

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sorunum ortadan kalkmadı konu günceldir...