Oyunları CD-DVD ' siz Çalıştırmak

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Daemon Tools, sıkıştırılmış disk imaj dosyalarını (.iso, .bin, cue sheet dosyaları, clone cd, nero, blindwrite gibi özel dosya biçimleri v.s) okuyabilen popüler bir sanal sürücü programıdır.

Program ile bilgisayarınızda 4 taneye kadar sanaldisk oluşturabilir ve bu diskleri istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Hafızasına aldığı bilgileri sorunsuz çalıştıran bu program ile artık iso, bin gibi sanal disk gerektiren dosyaları rahatlıkla açabileceksiniz. Küçük boyutu sayesinde de bilgisayarınızda bulunması gereken ücretsiz bir programdır. Eğer CD/DVD olmadan oyunları, programları çalıştırmak isterseniz DAEMON Tools ile yaratacağınız sanal diskler sayesinde bu işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.

Önemli! Programı yükledikten ekranınızın sağ alt bölümünde programın ikonu üzerinden iso uzantılı dosyalarınızı çalıştırabileceğiniz sanal diskler oluşturabilirsiniz.

daemon_tools_ekran_goruntuleri_ti1.jpg

daemon_tools_ekran_goruntuleri_ti2.jpg

daemon_tools_ekran_goruntuleri_ti3.jpg

http://depo.tamindir.com/dosyalar/program/9602-daemon4301-lite.exe

TAMindir

tonce

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
14
Kullanılabilecek basit yöntemlerden biri. Birde NoCD denilen olaylar var. Bunlar sitemizin kurallarına aykırı olduğundan bahsedemiyoruz. Teşekkürler K-C. ;)

TerTip89

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bilmeyen arkadaşlar için güzel bir anlatım ve açıklama olmuş teşekkürler emeğine sağlık

ErdiGio

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cdsız calıstırma neden yasak anlamıs degılım orjınal aldıgım cd yıpranmasın dıe kullanamazmıyım kı

xismailaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Cdsız calıstırma neden yasak anlamıs degılım orjınal aldıgım cd yıpranmasın dıe kullanamazmıyım kı

Aynen. Ben de hayatımda iki oyun aldım orjinal. Onarı da yine NoCd ile oynuyorum. Crysis ve Warhead DVD'lerim yıpranmasın değil mi:p

akif87

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Crysis Warhead cd siz calısıyorki

UgurABA

Dekan
Reaksiyon puanı
15
:) no-cd crackleri kullanın daha fazla bilgi veremem.

Noctivagant

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Crysis cdsiz çalışmadığı için ben no-cd kullanıyordum ama çıkan yamaları için no-cd bulamadım başka yöntemlere başvurmak zorunda kaldım.

Bu arada Crysis yasal DVD çok ufak ancak çok çok dikkatli bakıldığında fark edilen çizik ile çatlak arasında bir durum var seffaf göbek kısmında o sebeple o şekilde oynuyorum.

Crysis Warhead açısından sorunum yok çünkü oyunun yasal versionu kendinden cd siz çalışıyor çok şükür.