Oyunlarda siyah bar nasıl kullanılırım

Furkangok

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 1920x1080 monitorum fakat oyunlarda 1027 768 kullanmak istiyorum ekranı uzatıyor yayıyor camur gibi oluyor siyah barla oynamak istiyorum resimdeki gibi nasıl yapabilirim..

vzjx4.jpg

apotaha

Asistan
Reaksiyon puanı
1
genişekran(widescreen) yazıyosa onu değiştir.. normal ekran ya da kare ekran seçeneğini bulmaya çalış...

olmazsa en boy oranını değiştirmeye çalış.. normalde 16:9 olur.. onu 4:3 yapıp bi dene...

bu dediklerimi oyunun ayarlar bölümünden bulmaya çalış

- - - Mesaj Güncellendi - - -

eğer hiçbişey bulamadıysan oyunun ayarlar bölümünün fotoğrafını çekip yolla bakalım edelim

Furkangok

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
genişekran(widescreen) yazıyosa onu değiştir.. normal ekran ya da kare ekran seçeneğini bulmaya çalış...

olmazsa en boy oranını değiştirmeye çalış.. normalde 16:9 olur.. onu 4:3 yapıp bi dene...

bu dediklerimi oyunun ayarlar bölümünden bulmaya çalış

- - - Mesaj Güncellendi - - -

eğer hiçbişey bulamadıysan oyunun ayarlar bölümünün fotoğrafını çekip yolla bakalım edelim

vzkk4.jpg

vzkk6.jpg

apotaha

Asistan
Reaksiyon puanı
1
görüntü modu nun diğer seçenekleri ne acaba??

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Nvidia Denetim MAsası'ndan, Masaüstü boyutunu ve konumunu ayarla'ya girip ayarları kurcalarsanız bulursunuz.

Furkangok

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nvidia Denetim MAsası'ndan, Masaüstü boyutunu ve konumunu ayarla'ya girip ayarları kurcalarsanız bulursunuz.

Ekran kartım ati.. ordada o ayar gibi birşey var fakat sadece bir taraf oluyor siyah bar kısma gibi birşey yok

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
İlk resimde "Görüntü modu: Normal 4:3" diyor ya, işte onu 16:9 olarak değiştir.