oyunlarda ölen insanlara üzülüyorum

Reaksiyon puanı
15
evet millet manyak gibi youtube oyunda ölen insanlardan çıkan kanları görüp wow hah diye oynarken ben bu insanlara üzülüyorum oyun bu manyakmısın diyebilirsiniz ama bilmiyorum oyunlarda ölen insanlara üzülüyorum çok saçma değilmi

Ömer Canbaz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,629
Boşuna canını sıkma çünkü dünya da canını sıkacak daha çok şey var.

Ama birkaç gün önce Mavi Balina isimli oyun yüzünden Ordu da 15 yaşında bir genç intihar etti. Bu daha da üzücü.

ARKADAŞLAR BÖYLE OYUNLARA KANIPTA CANINIZA KIYMAYIN!

Reaksiyon puanı
15
Boşuna canını sıkma çünkü dünya da canını sıkacak daha çok şey var.

Ama birkaç gün önce Mavi Balina isimli oyun yüzünden Ordu da 15 yaşında bir genç intihar etti. Bu daha da üzücü.

ARKADAŞLAR BÖYLE OYUNLARA KANIPTA CANINIZA KIYMAYIN!

haklısın kardeşim ölen karakterler sanal ama burda gerçek birisinin hayatı gitmiş

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Katılıyorum. Oyunlar psikolojiyi derinden etkileyebilir. Özellikle de savaş-aksiyon türü oyunlar insanları daha kaba ve daha karamsar yapabilir.
Ayrıca bence oyunlar vakit kaybıdır. Ne demiş bir düşünür;
"Boş zaman yoktur boşa geçen zaman vardır."
Başka bir söz. "Vakit, nakittir."
Yani oyunlara ayıracağımız vakti daha güzel şeylere ayırırsak mutlu ve huzurlu bir hayatımız olabilir ve hayatta başarılı olabiliriz bence. :)

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
Bunlar cahillikten kaynaklanıyor çokta merak ediyorlar diyorlar bana bir şey olmaz bir bakıyorsun intihar etmiş yazık ya

Reaksiyon puanı
15
Katılıyorum. Oyunlar psikolojiyi derinden etkileyebilir. Özellikle de savaş-aksiyon türü oyunlar insanları daha kaba ve daha karamsar yapabilir.
Ayrıca bence oyunlar vakit kaybıdır. Ne demiş bir düşünür;
"Boş zaman yoktur boşa geçen zaman vardır."
Başka bir söz. "Vakit, nakittir."
Yani oyunlara ayıracağımız vakti daha güzel şeylere ayırırsak mutlu ve huzurlu bir hayatımız olabilir ve hayatta başarılı olabiliriz bence. :)

haklısın kardeşim

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
Yalnız bir şeyi merak ediyorum bunlar nasıl böyle erişebiliyor oyuna Normalde BTK tarafından yasaklanmadı mı VPN mi kullanıyorlar

Reaksiyon puanı
15
Yalnız bir şeyi merak ediyorum bunlar nasıl böyle erişebiliyor oyuna Normalde BTK tarafından yasaklanmadı mı VPN mi kullanıyorlar
güzel kardeşim şimdiki nesil tamamen inernet bağımlısı olmuş durumda kaba tabirle annelerinden telefonla doğuyolar biz okuldayken bilgisayarı açmayı bilmezdik hoca açardı

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Bunlar cahillikten kaynaklanıyor çokta merak ediyorlar diyorlar bana bir şey olmaz bir bakıyorsun intihar etmiş yazık ya
Bakan Arslan, son günlerde tartışma yaratan Mavi Balina oyununa ilişkin şu değerlendirmelerde bulundu:
"Mavi balina oyununun zararlı içerikler içerdiğini, bunu oynayanların zarar gördüğünü, çocukların psikolojisinin bozulması dahil birçok olumsuz sonuçlar doğurduğunu biliyoruz. Zararlı oyunları yasaklayabiliyoruz, yayınını durdurabiliyoruz. Ancak bunun diğerlerinden farkı şu, kişiler birbiriyle irtibat kurup direkt link oluşturup oynadıkları için müdahale edip yasaklayamıyorsunuz. Ancak bu hizmeti sağlayan internet servis sağlayıcıların bu tip zararlı oyunları oynatmaması bu hizmeti vermemesi adına düzenlemelerimiz var. Bu konuda onları tekrar uyardık."
kaynak: Ulaştırma Bakanı'ndan açıklama

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
Bakan Arslan, son günlerde tartışma yaratan Mavi Balina oyununa ilişkin şu değerlendirmelerde bulundu:
"Mavi balina oyununun zararlı içerikler içerdiğini, bunu oynayanların zarar gördüğünü, çocukların psikolojisinin bozulması dahil birçok olumsuz sonuçlar doğurduğunu biliyoruz. Zararlı oyunları yasaklayabiliyoruz, yayınını durdurabiliyoruz. Ancak bunun diğerlerinden farkı şu, kişiler birbiriyle irtibat kurup direkt link oluşturup oynadıkları için müdahale edip yasaklayamıyorsunuz. Ancak bu hizmeti sağlayan internet servis sağlayıcıların bu tip zararlı oyunları oynatmaması bu hizmeti vermemesi adına düzenlemelerimiz var. Bu konuda onları tekrar uyardık."
kaynak: Ulaştırma Bakanı'ndan açıklama

Merak etmiştim çünkü Normalde yasakta umarız en kısa zaman içersinde internet sağlayıcılarıda kısıtlar

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
Ghost'un ölümünden bahsediyorsan yalnız değilsin.