Oyundayken bir tuşa bastığım zaman takılı kalıyor Acill!!

sadwsadw1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu sorunun çözümü var mı, daha önce yanıtLandı mı biLemiyorum.Araştırmaya çaLıştım fakat buLamadım.
ŞöyLe ki, word, exceL notpad gibi programLarda kLavyeyi kuLLanırken hiçbir probLem yok.
Fakat oyunLarda, örneğin fifa, pes, crysis vb...Oynadığım oyuna göre bastığım tuşLar, önce normaL çaLışıyor, 1 2 dakika oynadıktan sonra ise sanki basıLı kaLmış gibi tepki veriyor.Örneğin e tuşuna bastıysam eLimi çektiğim haLde adam koşmaya devam ediyor, shift, w d s...Herhangi bir tuşa bastığım zaman hemen bir diğerine basamıyorum, o 3-5 saniye devam ediyor, kısa basıp çekince sorun oLmuyor, ama 2-3 saniye basıLı tutup çekersem 7-8 saniye o etki devam ediyor, uzun süre bu şekiLde oyuna devam edince de biLgisayarın anakartından ses geLiyor, tuş takıLı kaLma oLayından sonra..
Farklı bir kLavyeLer denedim, diğer biLgisayarLarda düzgün çaLışan, aynı sorun, sanırım sorun kLavyeden değiL.Şu an bunLarı yazarken de hiçbir probLem yaşamıyorum örneğin.Fakat oyuna girdiğim zaman denediğim 2 kLavyede de aynı probLem.Bu sorun neyden kaynakLanıyor oLabiLir, yazıLımsaL mıdır ve nasıL çözüLebiLir ? Önceden böyLe bir sorunum da yoktu, birgün oyun oynarken başLadı ve devam ediyor.Format atmadan yapabileciğim birşey varsa cevaplarınız bekliyorum.
Yardımcı oLabiLirseniz çok makbuLe geçer,
Şimdiden teşekkürLer.

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
:D:D:D:D Bence format at format çok zevkli bir şey

AzMiCaN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
işletim sistemiyle alakalı oldugunu dusunuyrum bndeki ise oyuna girdiyimde klavye calısmıyormıs gibi oluyordu ama anapcden yonetip bi txt actıgımda oyunun altından txt ye yazı yazabilriyordum yedeyimi geri aldım sorun duzeldi simdilik yedeyin yoksa eyer formart atmanı oneririm sonrasıdnada saglam bir yedek almanı..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
olmmuyor point blank oynuyom kendi gidiyo bi zaman sonra ateş bile etmio

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeş bendede aynı sorun var "w" tuşu oyunlarda 1 dk falan basınca kendiliğinden basılı kalıyo sonra tekrar normale dönüyo arkadaşlar yardım edin nasıl çözüm bulabilirim

dhehoocker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eğer kablosuz klavye kullanıyorsan pilini değiştir derim bende de aynı sorun vardı pili değşitirdim ve adaptörü daha yakınına koydum sorunum çözüldü

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bn minecraft oynuyom itemler vb şeyleri almak için basılı tutmak zorundayım ama ilk yüklediğimde böyle bi sorun yoktu lütfen yardım edin :hammer::hammer:B

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Virüsden kaynaklıdır böyle sronunuz varsa ya güvenli modda combofix ile taratma yapın yada format atın