Oyunda birine laf attım

umit4421

Profesör
Reaksiyon puanı
1,114
Merhabalar bugün oyun oynarken birine laf attım sonra bizim klandaki biri dc mi vermiş bana sesli gel dedi ilk başta gitmedim sonra yiyorsa sesli gelirsin dedi bende aradım bunu 2 artislik yaptı bende biraz dik yaptım seni mahkemeye vercem konuşmayı kaydettim dedi(küfür ettiğimi hatırlamıyorum çok sinir etmişti). Sizce bir şey olur mu? Yaşı max 18. Dc' de adım görünüyor.

benefe

Profesör
Reaksiyon puanı
1,677
Merhabalar bugün oyun oynarken birine laf attım sonra bizim klandaki biri dc mi vermiş bana sesli gel dedi ilk başta gitmedim sonra yiyorsa sesli gelirsin dedi bende aradım bunu 2 artislik yaptı bende biraz dik yaptım seni mahkemeye vercem konuşmayı kaydettim dedi(küfür ettiğimi hatırlamıyorum çok sinir etmişti). Sizce bir şey olur mu? Yaşı max 18. Dc' de adım görünüyor.
küfür etmediysen ve herhangi bir zorbalık yapmadıysan bişey olmaz ne diye dava açıcakmış discordda kötü oynadım diye bana kızdı hüü diye mi

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Bunu kimse bilemez, adamın damarına basmışsındır verebilir, çoğu kişi pek uğraşmaz bu işlerle ama belli de olmaz.

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,519
Yaşı maksimum 15-16 dır. Yetişkin bir insan bunu gurur meselesi yapıp Discord'a falan çağırmaz. Korkmayın.
30 yaşında adam yenildiği oyunda lobiye çağırıp anneme sövmüştü. Küfür, hakaret etmemiştim.
Yani çağıran çok insan var :D

KaTaRaN

Profesör
Reaksiyon puanı
2,515
Eline mahkeme kağıdı gelmediği sürece hiçbir şeyden kokma. Bir küfür için mahkeme açan 2 sene mahkemeye paşa paşa gidip gelmeyi göze almıştır. Kimse uğraşmaz yani. Alacağı para da incir çekirdeği olur. Korkma yani bir b k yiyemez

J3aDEM |S-D

Asistan
Reaksiyon puanı
126
Böyle bir durumda konuşmanın kayıt edileceğini baştan sana belirtmeliydi.

Herobrine

Müdavim
Reaksiyon puanı
4,024
Böyle boş beleş "Velet"ler hiçbir şey yapamaz. Takma kafaya o boş beleş veletleri.

Arife F`

Asistan
Reaksiyon puanı
200
Dava açacağını sanmam kanimca uğşmaz bile dava açmaya. Ancak eğer küfür etmediysen zorbalık yapmadıysan tehtid etmediysen endişelenmeye gerek yok.