Oyuncu pc toplamak istiyorum ama

cash menderes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
oyuncu pc toplamak istiyorum ama ne zaman topluyim kararsızım hem bir an önce alamk istiyorum hemde şimdi erken olabilir diye düşünüyorum
bazıları şöyle diyor ps 5 çıkınca ps5 le beraber pc ye birsürü yeni güçlü oyunlar gelcek ve onlarla birlikte daha güçlü ekran kartları gelicek falan diyorlar bu yüzden içimden bir ses bekle acele etme daha iyisini alırsın 1 yıl sonra günümüzdeki 1050 ti gibi kalır ekran kartın(rtx 2060 veya 1660 ti almayı düşünüyorum)
ama bi yandanda bir an önce alsam kardır her gün dolar artıyor geçen ay 2800 tl olan ekran kartı bu ay 3000 tl diyor
acil yardım kafam çok karışık?!?!?!?!
ne yapmamı önerirsiniz?
bu dönemde sistem alınırmı?
ne zamana kadar bekleyim?

birde yıl sonunda dolar 10 tl yi görücek diyorlar :(

insanimsi

Profesör
Reaksiyon puanı
450
doları doğru demişler hemen topla bence

Byilmaz91

Asistan
Reaksiyon puanı
133
doları doğru demişler hemen topla bence
Arkadaşımız haklı, bazı siyasi nedenlerden dolayı Dolar ve Euro daha fazla yükselebilir, o yüzden kısa süre içerisinde toplamanız en mantıklısı. Ancak kış zamanlarında tekrardan 5 civarlarında düşme imkanı da var, ancak eğer imkanınız var ise kışın dolar alıp önümüzdeki yaz Dolar ile sistem toplamayı düşünebilirsiniz. Bu biraz daha mantıklı bir seçim olur.

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
Bilgisayara ve konsola yapılan oyunların grafik kalitesi farklıdır bu durumun PS 5 ile alakası yok. Bunu şuradan anlayabilirsin Xbox X RDR2 ile PS4 RDR2 arasında grafik kalitesi anlamında gözle görülür farklar var. FHD çözünürlükte hem RTX 2060 hemde 1660 Ti uzun süre götürür merak etme yani bu kartların seneye 1050 Ti gibi kalmasına imkan yok ama ben olsam ekran kartını 1660 Ti alıp işlemci ve anakart gibi bileşenlere ağırlık veririm ki ileride yüksek seviye bir ekran kartı alırken sorun yaşamayayım.