cash menderes
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
oyuncu pc toplamak istiyorum ama ne zaman topluyim kararsızım hem bir an önce alamk istiyorum hemde şimdi erken olabilir diye düşünüyorum
bazıları şöyle diyor ps 5 çıkınca ps5 le beraber pc ye birsürü yeni güçlü oyunlar gelcek ve onlarla birlikte daha güçlü ekran kartları gelicek falan diyorlar bu yüzden içimden bir ses bekle acele etme daha iyisini alırsın 1 yıl sonra günümüzdeki 1050 ti gibi kalır ekran kartın(rtx 2060 veya 1660 ti almayı düşünüyorum)
ama bi yandanda bir an önce alsam kardır her gün dolar artıyor geçen ay 2800 tl olan ekran kartı bu ay 3000 tl diyor
acil yardım kafam çok karışık?!?!?!?!
ne yapmamı önerirsiniz?
bu dönemde sistem alınırmı?
ne zamana kadar bekleyim?
birde yıl sonunda dolar 10 tl yi görücek diyorlar
bazıları şöyle diyor ps 5 çıkınca ps5 le beraber pc ye birsürü yeni güçlü oyunlar gelcek ve onlarla birlikte daha güçlü ekran kartları gelicek falan diyorlar bu yüzden içimden bir ses bekle acele etme daha iyisini alırsın 1 yıl sonra günümüzdeki 1050 ti gibi kalır ekran kartın(rtx 2060 veya 1660 ti almayı düşünüyorum)
ama bi yandanda bir an önce alsam kardır her gün dolar artıyor geçen ay 2800 tl olan ekran kartı bu ay 3000 tl diyor
acil yardım kafam çok karışık?!?!?!?!
ne yapmamı önerirsiniz?
bu dönemde sistem alınırmı?
ne zamana kadar bekleyim?
birde yıl sonunda dolar 10 tl yi görücek diyorlar