Oyuncu Klavye Tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Deleted member 216045
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
D

Deleted member 216045

SDN Okuru
Klavye alıcam tavsiye edebileceğiniz. kullandığınız, memnun kaldığınız klavye var mı ?
benim aklımdakiler.
Razer lycosa
Microsoft SideWinder X6
suan nakit 155 TL'm var ama her hafta 50 tl ekleyebilirim.

Nyrvana

Asistan
Reaksiyon puanı
2

skys

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11
Razer lycosa tavsiyemdir. Gerçekten çok rahat elinn terlemiyor elin için özel bilek koruması var 2-3 saatten sonra bileklerin ağrımıyor. Tuşlar parmaklarına yapışmıyor. Ve tabiki en güzeli aydınlatması var gece çok güzel oluyor klavye tabi biraz tuzlu ama hakediyor kesinlikle

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
Razer lycosa tavsiyemdir. Gerçekten çok rahat elinn terlemiyor elin için özel bilek koruması var 2-3 saatten sonra bileklerin ağrımıyor. Tuşlar parmaklarına yapışmıyor. Ve tabiki en güzeli aydınlatması var gece çok güzel oluyor klavye tabi biraz tuzlu ama hakediyor kesinlikle
walla hocam 2. el temiz bulursam lycosa alrm ama sidewinder eğer win 7 de çalışmıyorsa kesnlkle lycosa alrm. fakat numpadı olması kötü

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
Ozaman dostum şöyle bir 3. seçenek söyliyeyim sana. Lycosa ya göre daha ucuz ama özellikler aynı +sı Bile var http://www.vatanbilgisayar.com/ther...rkce/productdetails.aspx?I_ID=52276#allImages
+ sı nedir hocam birde sidewinder ile arasnda fark varmı çünkü side winder tam aradığım klavye
bir arkadaş win 7 de çalşmaz diorda sitesinde win 7 driverleri var
kaynak: http://www.microsoft.com/hardware/tr-tr/p/sidewinder-x6-keyboard/AGB-00014#support

Jibbs

Doçent
Reaksiyon puanı
3
kardeşim bu klavyenin aynısı arkadaşın işlettiği internet cafe de mevcut onlar ebaydan sipariş etmiş 45 50 lira daha ucuza gelmiş
zaten cafede herkez oyun manyağı 45adet makine var +5 adette vip masa var 2 katlı
gercekten cok kullanışlı bir klavye bende o cafede medal of honor oynamıştım eline hava üflemesi ışık kombinasyonu felan gerçekten çok güzel tavsiye ederim
http://www.vatanbilgisayar.com/ther...rkce/productdetails.aspx?I_ID=52276#allImages

skys

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11
O Küçük fanı ne kadar küçükte gözükse yapması gereken isi çok iyi yapıyor. Parmaklarınızda hep bir ferahlık oluyor W/A/S/D Yada yön tuşlarının olduğu tarafa takabiliyorsunuz fanı. Taşıması çok kolay kablosu çıkarıp takılabiliyor. Ve garantisi çok iyi sonuçta Thermaltake zaten Numpad'de 9 numaranın ışığı yanmıyordu garantiye yolladım sorgusuz sualsiz yenisi yolladılar.

Sidewinder ise hiç kullanmadım dostum yalan bilgi vermiyeyim şimdi sana.

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
O Küçük fanı ne kadar küçükte gözükse yapması gereken isi çok iyi yapıyor. Parmaklarınızda hep bir ferahlık oluyor W/A/S/D Yada yön tuşlarının olduğu tarafa takabiliyorsunuz fanı. Taşıması çok kolay kablosu çıkarıp takılabiliyor. Ve garantisi çok iyi sonuçta Thermaltake zaten Numpad'de 9 numaranın ışığı yanmıyordu garantiye yolladım sorgusuz sualsiz yenisi yolladılar.

Sidewinder ise hiç kullanmadım dostum yalan bilgi vermiyeyim şimdi sana.
walla hocam benim alanım kısıtlı o yüzden sidewinder almayı düşünüyorum ama 1 hafta daha beklersem elmde 200 tl olur o zaman thermal take alablrm

skys

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11
Anladım dostum benimkiler sadece öneri. Karar tabiki senin :)

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
karar verdim sidewinder x6 ayı alıcam

Jibbs

Doçent
Reaksiyon puanı
3
sidewinder x6 256 ayrı renk dahili hafıza felan gayet uygun bi ben şöyle oyun manyağı olamadım ya özeniyorum ama yok :D

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
sidewinder x6 256 ayrı renk dahili hafıza felan gayet uygun bi ben şöyle oyun manyağı olamadım ya özeniyorum ama yok :D
bnde o kadar oyun manya deilm aslnda knight + wow oyuncsym o kadar :D aradada s4 ama wowdan zaman kalmaz artk. xD 256 renk olması süper ilk kez senden duydum :D

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
bnde o kadar oyun manya deilm aslnda knight + wow oyuncsym o kadar :D aradada s4 ama wowdan zaman kalmaz artk. xD 256 renk olması süper ilk kez senden duydum :D
s3 s4 wow mow bırak bence :D Bt, cod metro fpsci ol kardeş ekip diziyorsan :)
Şaka bir yana hayırlı olsun ekipmanların

Jibbs

Doçent
Reaksiyon puanı
3
bak secilebilir 256 ayrı renk diyor emmoğlu :D
1.jpg

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
bak secilebilir 256 ayrı renk diyor emmoğlu :D
1.jpg
hehe dostum bende diyorum x6 sidewinder'da 256 renk ne alaka :D onda tek renk var

--- Mesaj Güncellendi ---

s3 s4 wow mow bırak bence :D Bt, cod metro fpsci ol kardeş ekip diziyorsan :)
Şaka bir yana hayırlı olsun ekipmanların
pc bf3ü orta seviyede kaldırıyorda ben bf3 ü makrosuz bitirdim makroyla oynayamıyorum. zaten makroları kullanmamın amacı wow gibi çok derin bir yetenek düzeni olan oyunlar için

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
Aѕℓαη66™;2271196 dedi ki:
logitech g105 al 100 lira falan fazla para verme gerek yok
hocam g105 çok antika duruyor. bana ince klavye lazım. x6 yeteri kadar ince olmasada idare ediyor. suan vatan pc ye gelmesini bekliyorum

hocam +ları nelerdir. x6 ya nazaran? açıklarsanız sevnrm

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
şuan elimdeki para 175 tl oldu. vatan pc de sidewinder x6 yok diye alamıyorum eğer varsa 100 300 tl arasında bir tavsiyeniz biriktirip alablrm