- Konuyu başlatan
Nasıl bir abartı ?G213 kullandığmdan biliyorum bi 5-6 ay kullanmıştım güzel bir klavye fakat bilek desteği çıkmıyor o kötü
Herkes zaten bu mouseyi öneriyor güzel bir mouse
O biraz abartı olmamışmı.
Nasıl bir abartı ?G213 kullandığmdan biliyorum bi 5-6 ay kullanmıştım güzel bir klavye fakat bilek desteği çıkmıyor o kötü
Çünkü kulaklığın 1000 tl.Nasıl bir abartı ?
1000 TL değil 2. El aldım 500 TL.Çünkü kulaklığın 1000 tl.
G213 kullandığmdan biliyorum bi 5-6 ay kullanmıştım güzel bir klavye fakat bilek desteği çıkmıyor o kötü
Peki o zaman şimdiden hayırlı olsun İtopyadan sipariş etmeni tavsitye etmezdim kargo geç gelio fakat indirimdeymiş ordan al.1000 TL değil 2. El aldım 500 TL.
İtopyadan bir ara Access Point satın aldım Cumartesi satın aldım Perşembe geldi ama şuan korona dönemi maalesef. Korona olmasaydı bakardık durumu geç mi geliyorPeki o zaman şimdiden hayırlı olsun İtopyadan sipariş etmeni tavsitye etmezdim kargo geç gelio fakat indirimdeymiş ordan al.
Teşekkür ederim inşAllah bir sorun yaşamam klavyede ya da yaşarsam takılma garantiye gönderirim.Peki o zaman şimdiden hayırlı olsun İtopyadan sipariş etmeni tavsitye etmezdim kargo geç gelio fakat indirimdeymiş ordan al.
Bu olabilirArkadaşlar aileme durumu anlattım ve kronik sorunlu klavye almamamı söylediler. Dedim nadir yaşanıyor bu olay fakat ikna edemedim başka bir klavye öneriniz var mı yine Logitech Razer gibi markalardan.
Türkçe QTürkçe klavye mi ?
Işığı yok diye biliyorum. Yani sadece tuşlardan ışık çıkıyor diye biliyorum.
Evet sade.Işığı yok diye biliyorum. Yani sadece tuşlardan ışık çıkıyor diye biliyorum.
Ben biraz ışıklı istiyorumEvet sade.
Birde ben bu klavye de dolandırılmam değil mi ?Bu olabilir
Bu arada mekanik.
Niyeki.Birde ben bu klavye de dolandırılmam değil mi ?
Bilmiyorum biraz korktum gibi.Niyeki.
Niye öyle yapsınlarki Hepsiburada güvenilir satıcılar ile iş kurmakta.Yani parayı gönderip ürünü gönderirler değil mi ?
Tamamdır bakacağım.![]()
ASUS ROG Gladius II Core 6200DPI 6 Tuş Optik RGB Kablolu Gaming (Oyuncu) Mouse - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
![]()
GamePower Warlock Compact Mekanik Mavi Outemu Switch Türkçe Q USB Gaming Klavye - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
bütçeyi az çok aşıyor fakat ikiside kaliteli ürün warlock ürününü 1 yıl kullandım hiç bir sorun çıkarmamıştı
Tamamdır.Niye öyle yapsınlarki Hepsiburada güvenilir satıcılar ile iş kurmakta.
Gamepowerin asla ürünü alınmaz.
ben kendi görüşümü söyledim ona kalmış ben memnun kaldım o paraya küçük klavyede çok yokGamepowerin asla ürünü alınmaz.
Tamamdır teşekkürler o zaman Cynosa ve G102 yaptım.Mouse olarak zaten G102 alırsın klavyede önerdiklerime baabilirsin fakat yukarıdaki arkadaşın öneridiği gamepower asal alınmaz.
sağ el mouse kullanıyorsan ve elin orta ve büyükse g102 kullanışsız gelir ben sağ el mouse kullanıyorum çift el mouse kullanamıyorum sağ el olması lazım elim orta boylu asus rog gladius 2 tam oturuyorTamamdır teşekkürler o zaman Cynosa ve G102 yaptım.
Frisby GX7 Mouse'de elim oturuyor gibi. Fakat serçe parmağım sığmıyor.sağ el mouse kullanıyorsan ve elin orta ve büyükse g102 kullanışsız gelir ben sağ el mouse kullanıyorum çift el mouse kullanamıyorum sağ el olması lazım elim orta boylu asus rog gladius 2 tam oturuyor
şuan avmler açık mı bilmiyorumda açık bir avm varsa gidip orda önerdiğimiz mouseların benzerlerini ya da aynılarını dene derimFrisby GX7 Mouse'de elim oturuyor gibi. Fakat serçe parmağım sığmıyor.
İade etme şansım olmaz mı aldıktan sonra derim elime oturmuyor.şuan avmler açık mı bilmiyorumda açık bir avm varsa gidip orda önerdiğimiz mouseların benzerlerini ya da aynılarını dene derim
iade olayı hakkında hiç bir fikrim yokİade etme şansım olmaz mı aldıktan sonra derim elime oturmuyor.
G102 sana uymaz biraz lahmacun gibi bir elin var sanırım büyük mouse önereciğm fiyatları yüksek bi tane everestin var ama çok kaliteli olmadığını söyleyeyim yani şahsen kaliteli alacaksan yük bütçe lazım bir 100 tl daha çıkartabilirmisin acaba baban verirmi.İade etme şansım olmaz mı aldıktan sonra derim elime oturmuyor.