OYun telefonu onerisi

erdinco

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oynadigim oyunlar ;
Deck heros ( kart oyunu)
Battle camp (pokemon tarzi)
Mmorg. oyunlar

Anlatmaya calistigim kart oyinu ya karakter hero gelistrme tarzi oyunlar oynuyorum.yuksek cozunurlukle araba yarisi tarzi oynamiyorum.
TELEFON ONERİLERİBİZİ BEKLİYORUM

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Bütçenizi söylerseniz daha faydalı bir fikir sunabilirim

-Altar-

Asistan
Reaksiyon puanı
30
Eğer bütçe önemli değilse kesinlikle iphone 7 yi beklemeni öneririm seni gat mutlu eder hemde fazlasıyla

erdinco

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yani yyksek cozunurluklu oyunlar degil ama g5 falan yanlismi olur

Speedster

Profesör
Reaksiyon puanı
319
O zaman ithalatci garantili xiaomi mi 5 öneririm hem tasarım hem performans bakımından.

erdinco

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Batarya omru bitince cikartilir sadece bide baktimda islemci bakimindanyuzde 33 hiz cekirdek bakimindanda ustun
Bayaryayı her değiştirdiğinde telefon kapanacak bence hoş değil ayrîca o bölme kaç kere çıkarıp takmaya dayanır muamma

M

Murat Burç

SDN Okuru
G5i küçümseyenelri anlamıyorum telefonda öküz gibi donanım var vatan bilgisayarda 2400 tly düşmüş resmi garantili bu fiyata bundan iyi donanımlı bir cihaz daha iyi bir kamera varmı o fiyat bandında tek rakibi zaten note 5

erdinco

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
G5i küçümseyenelri anlamıyorum telefonda öküz gibi donanım var vatan bilgisayarda 2400 tly düşmüş resmi garantili bu fiyata bundan iyi donanımlı bir cihaz daha iyi bir kamera varmı o fiyat bandında tek rakibi zaten note 5
Hayalet ekran tarzi sorunu oldgu icin sikinti biraz

offfffffffffff

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sony XPERİA Z5 iphone se note5 ve lg g5 e fark atar abartmiyorum iphone 6 s plus tan daha iyi sony'i sadece blackberry ile kiyaslarim kim katilmiyor?

Çok Bilmiş

Doçent
Reaksiyon puanı
288
Bu forumda herkes snapdragon 820 olan lg g5 i öneriyor.G5 hoşuna gitmeyen kişi işine karışıyor gibi olmasın ama HTC 10 neden önermiyorsunuz? Sadece merak öğrenmem gerekenler var da

erdinco

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu forumda herkes snapdragon 820 olan lg g5 i öneriyor.G5 hoşuna gitmeyen kişi işine karışıyor gibi olmasın ama HTC 10 neden önermiyorsunuz? Sadece merak öğrenmem gerekenler var da
Arasnda bi fark gormedm bariz ama fiyati ucuk htcnin

mrtkykc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
İthalatçı garantili G5 işini görür bence

Çok Bilmiş

Doçent
Reaksiyon puanı
288
HTC 250 tl lik kulaklık kullanmış ondandir belki ama HTC nin tüm telefonları pahalı anlamış değilim almak istiyorum fakat çok az özellik veriyor diğerlerine göre

clonpear

Asistan
Reaksiyon puanı
26
HTC 250 tl lik kulaklık kullanmış ondandir belki ama HTC nin tüm telefonları pahalı anlamış değilim almak istiyorum fakat çok az özellik veriyor diğerlerine göre
Kardeşim ben bizzat htc 10 kullanıyorum. Ama 1800 tl ye de ortalama olarak aynı performansı sunuyor g5. Adam sırf oyun için diyor bak. Hangisi sence daha makul? Konu bu değil ki.