Oyun oynarken görüntü gidiyor

marjelative

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 2 hafta önce işlemci fanı almıştım. Takmak için anakartı çıkarmam lazımdı bende anakartı çıkartmışken tüm parçaları çıkartıp kasanın içini temizliyim dedim. Temizledikten birkaç gün sonra league of legends ı yükledim. Eskiden hiç sorunsuz çalıştırıyordu ama şimdi oyunun başlarındayken bir anda görüntü gidiyor. Ekranda no signal yazıyor ve kasadan monitöre görüntü gelmiyor ama kasa çalışmaya devam ediyor. Acaba ekran kartına güç kaynağından çıkan yanlış bir kablo mu taktım ya da başka bir yere? Sorunun nedenini bir türlü bulamadım bana yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler

marjelative

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yok mu başına bu sorun gelen ?

Reaksiyon puanı
4
kasadan monitöre giden kabloları iyi takmayı iyi bağlamayı dene.kablodan olabilir.yada ekran kartı.baska bişey gelmıyor aklıma.

lordare

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,931
Kabloyu yanlış takmışsın iyice oturt. Bir de ekran yenilemesini artırmanı öneririm

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar ben 2 gündür başıma geliyor silkroald oynarken oyuna giridikden 10 sn sonra siyah yada kahverengi çizgili bir ekran geliyon napmam lazım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bendede aynı sorun var ne yapmalıyım?kablo yada bağlantı yerlerinde değil diye tahmin ediyorum sadece oyun açıkken ısınma gibi yada zorlanmadığı yerlerde ekran renkleri değişiyor 3 saniye sonra ekran gidiyor?acill yardı...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bendede oluyor arkadaşlar lol oynarken hala cözum bulamadım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:huh: Lole giriyorum sorun olmuyomur ama savaş başladıgı anda 4 dakika falan geçince No signal yazısı geliyo ve ekran gidiyo Napmalıyım ? :blink:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynen beyler bi yanıt verin lütfen bendede aynı problem var LoL oynarken 5 dk sonra ekran gidiyor no signal oyundan ses geliyor 3 5 saniye boyunca sonra oyunun sesi gidiyor fakat pc çalışmaya devam ediyor kapatmak zorundayım acil yardım pls :/

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynen beyler bi yanıt verin lütfen bendede aynı problem var LoL oynarken 5 dk sonra ekran gidiyor no signal oyundan ses geliyor 3 5 saniye boyunca sonra oyunun sesi gidiyor fakat pc çalışmaya devam ediyor kapatmak zorundayım acil yardım pls :/

mrgogo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Sorunu ilk okuduğumda Ekran Kartı Isınma Sorunu Gibi Geldi Arkadaşlar. Ekran Kartlarınızda Bir Isınma Filan Oluyor mu ?
Güncel Driver'lar, DirectX, C++ Runtime vb. şeyler kurulu mu ?

twistermta

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yukardaki adsız kullanıcı bendim fakat linkleri göndermek için üye olmam gerekti, kardeşim öncelikle fifa 14 assasins creed 4 vb oyunlarda böyle bi problemim yok, pc ye yeni format attırdım format attırdığım ilk günlerde mavi ekran alıyodum fakat bu yerini bu probleme bıraktı lol oynarken ekran gidiyor no signal diyor, format attırırken adamlara pc yi üflettirdim (makina ile) fanları felan temizledi diye umuyorum sorduğumda evet dedi, formattan önce bi problemim vardı ekran kartımı görmüyodu (oraya götürünce ekran kartın oynamış ondan dediler bende yinede format attırtmak istedim ekran kartını taktılar üflettiler kasaya ) önceden sistemim 32 bitti 32 bitten önce 64 kullanmıştım. 64 kurmasını istedim abiden çünkü ramımın 1 gb sini kullanamıyordum 32 bit iken. Isınmadan emin değilim ama eğer problem ısınma olsaydı eminimki assasins creed IV fifa 14 gibi grafikli oyunlardada bu sorunları yaşardım fakat problemim sadece LoL de bu sorunla ilgili bişeyler araştırdım, çözünürlükle ilgili olabileceğini söylediler çözünürlük değiştirdim (pc nin ve oyunun çözünürlüğü dahil) 2 3 maç oynadım sorunsuz tam sorunum geçti derken yeniden başladı aynı problem son maçımda 2 kere ekran gitti ve reset atmak zorunda kaldım. oyunun ranked gibi bi özelliği var en önemli özelliği onu tamamlamam gerek ama aynı hata olacak diye girmeye korkuyorum haftalardır. Oyuna giriyorum 3 5 dk oynuyorum ekran kararıyor baştada dediğim gibi, oyuna tekrar girincede aynı problem.

Sistem özellikleri: http://i.hizliresim.com/Z2gG3o.jpg
Yüklü programlar: http://i.hizliresim.com/Ld79Rb.jpg

Not driverlerimi defalarca güncelledim. Lütfen yardımcı olun şimdiden ilginiz için teşekkürler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı sorun bende de var kafayı yiyecem bi yardım edin net bişi lazım amekeeeee

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeşim aynı ekran kartını kullanıyoruz bendede vardıa aynı sorun ve coz driverini yükleyip driverini yukle