Oyun Oynarken Birden Ekran Kapanıyor Ama Kasa Çalışır Durumda

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan K4q4N
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

K4q4N

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle s.a yeni ekran kartı aldım zotac gtx295 tek pcb li olanından oyunlarda belli bir süre oynadıkdan sonra veya mostwanted 2 de 10 dkka oynadıkdan sonra birden ekran kendini kapatıyor ama kasa çalışmaya devam ediyor sizce neyden kaynaklanıyo olabilir.
işlemci e5300
4gb ram
anakart foxconn
750w psu

nsgnc

Profesör
Reaksiyon puanı
10
ses devam ediyor mu?

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
ekran kartının üzerindeki soğutucu fan çalışıyor mu?

Bowen32

Doçent
Reaksiyon puanı
3
ekran kartını bi güncelle ve oyun kasıyormu kasıyorsa kaldırmıyor olabilir

ByBerk

Profesör
Reaksiyon puanı
3
kart sıcaklığını kontrol et fanları vs temizle

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Kart ısındığı için kapatıyordur, ati olsa güç yetmiyor derdim nvidia olduğundan bunu diyemiyoruz bir de tabi 750w psu varmış o halde tek neden soğutucu. Soğutucu blok yerine oturuyor mu kasa içinde hava akımı var mı hepsini kontrol et

K4q4N

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
herşeyi kontrol ettim sniper elite v2 oynunu bitirdim hiç sıkıntı çıkarmadı ama en basit cs 1.6 oynarken bile ekran kapanıyor kasa çalışmaya devam ediyor.. .s bi çözüm bilen varmıııı ?

silvercool

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
K4q4n ekran kartını sok ve uzerındekı sogutucu fanı dıkkatlıce sokdukden sonra tozları temızle ve ıcındekı sıvı madde yanı termal macunu sil ve yenisini al sür düzelicekdir şuan aynı sorunu bende yaşıyorum ve aynı sıkayetten bende konu acdım en sonunda bana bunu soyledıler sende boyle yap yarın gıdıp bende termal macun alıcagım.

K4q4N

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
paşam termal macunu değiştirip denedim zaten casper teknik serviste değiştirdim hatta hala devam ediyor..

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=325215]K4q4N[/MENTION]

Sürücüyü güncelle tekrar dene.

K4q4N

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
güncelledim paşam aynı sıkıntı devam

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=325215]K4q4N[/MENTION]

Hocam kullandigin monitör eski mi? Tahminim ekran kartina gerekli olan frekansi kaldiramiyor olabilir. Frekansi ve cözünürlügü düsür bakalim sorunsuz oynayabilecekmisin?

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Kasa çalışmaya devam ediyorsa, durmadan aksamadan sorunu monitörde arama zamanı gelmiş demektir.

m6i4r7a2c2

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
bir de şu sorun olabilir,windows un güç seçenekleri adı altında 3 seçenek var onlardan birinde ekran kapanma süresi var.ve oyun ekran kartıyla mı uyuşmuyorsa artık oynarken ekran kapanıyor olabilir bir nevi ekran koruyucu devreye giriyor.

K4q4N

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şuan sniper elite v2 oynuyordum 30 dkkadır sıcaklık 70 derece oldu ama ekran kapanmadı counter strike 1.6 veya mars online mostwanted 2 call of duty mw3 bunlarda ekran kapanıyor oynarken .s

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
kardeşim yukardaki yorumları okudum çoğu sanırım konuyu anlamamış bak benim sana sölicem olay ekran kartı driverini kaldır en günceli indir chipsetleri kur sonra windowsta ekran kartı kontrol paneli vardır orda kalite ve performans olayı var sen bunu performansa ayarla ve 2d desteklemesi için bir bölüm var onuda ayarla. birde oyun kurulumunda yada oyun setupında problemde olabilir onuda kontrol et

K4q4N

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ekran kartının fanı ısı arttıkça hızlanması gerekirken 46 da sabit duruyor evga programını açınca fan hızı otomatikte olduğu için ısı arttıkça fanda hızlanıyor ama program açmadan sabit hızda acaba bundan dolayı kapatma yapıyor olabılırmı.. .s ( program açıkken fan hızı artsada kapatıyor. )

K4q4N

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sistemim ddr2 ama kartım ddr3 bundan dolayı bir çakışma yapıyor olabilirmi.. ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benim ATİ mars online falan hepsini acıyo ??? ATİ kaldırıyo son sürümü ATİnin:dirol:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar aynı sorunu bende yasıyodum dune kadar bende cok arasdırdım ama yardımcı olan olmadı sora dusundum ve kasayı actım ekran karta baktım ates gıbı baktım ekran kartın fanı calısmıyo fanı benımkının kablosu cıkmısdı ben kaployu taktın fanı calıstırdım ve sorun cozuldu arkadaslar tek sorun fan fana bakın calısıyomu ıslemcının fanı dıyıl ekran kartın fanı var kucuk ona bakın bozulmus olabılır fanı kendnız de deyıstıre bılırsınız ben yaptım sorunsuz oynuyorum sımdı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadasım bak ekran kartının fanı calısmıyodur aYnı sorunu bende yasıyodum dune kadar ama cozdum ekran kartın fanına baktım calısmıyo du yaptım fanı calıstırdım sımdı sorunsuz calısıyo oynumu da rahat rahat oynuyorum:dirol:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
2 ay oldu ekran kartı alalı ddr2 anakar ddr3 ekran kartı hd5570 atı nın 10 gun oncesıne kadar sıkıntı yoktu sonra gunluk 1 defa yapar oldu warcraft 3 dota oynuyorum ben oyun basladıkdan 3 5 dakıka sonra oyun donuyor ekran kapanıyor ekran kartı duzgun calısmıyor dıo sonra tamamen kapanıyo ekran kasa bı kaç dakıka calıstıktan sonra reset atıyo kendılıgınden

S

SDN Okuru

SDN Okuru
beyler aynı sorun bendede var. ekran kartımda yada ramlerimde flan hiç bi sorun yok. virüs flanda yok en az 3 kere format attım sorun hala devam ediyor film izliyince ekran gidior.ışık sarıya dönüyor . kasa çalısmaya devam edior lütfen yardım edin .

S

SDN Okuru

SDN Okuru
lutfen bı yardım two worlds 2 AC 4 Blag flag BF4 oynarken oyunda bıraz oynuorum bellı bır zamandan sonra ekran kapanıyor kasa çalısıor sesde gelıyor ekran kapanıyor monıtor tuplu sorun bundan kaynaklanıyor olabılır mı yoksa ekran kartında bı problemmı war ne yapmam gerekıyor yardımcı olabılrsenız cok sevınırım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeş o powerfan dan kaynaklanıyor bendede olmuştu metin2 oynarken ekran kapanıyordu sonra pcyi kaatıp açınca geçiyodu powerfanı değştir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhabalar ben de oyunu kurdum sorunsuz giriyor ama üç dört dakika sonra kasa tamamen kapanıyor neden öyle oluyor acaba yardımcı olursanız sevinirim...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:devil:benim adım mert size bişey dicem oyunum u oynarkenn oyun kapanıyor ve nedenini söylermiinz acillllllllllll :devil2:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim leptoptada öle oluyor arkadaşlar ekran kapanıyor ama kasa hala çalışıyor . mesela wolfteam ı açıyom 10-20 dk sonra ekran kapanıyo leptop a format atInca böyle olmaya başladı napmalıyım ??? bilgisiyarın özellikleri : -8 GB RAM -İ7 diğer özellikleri unuttum siz çare bulunda hangi soruyu sorarsanız sorun LÜTFEN ÇARE BULUN !!!!!!