Oyun oynarken bilgisayar donuyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeşim ozaman benim oyundayken donuyor odamı hopörlörle alakalı bişey

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bilgisayarımı oynarken donuyor bilgisayar kilitleniyor kapatıyorum açıyorum bazen açılıyor bazende Windows başlatılıyor yazısı geliyor açılmıyor bilgisayar
Casper masaüstü 32bit ekran kartı 1gb

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Selamun Aleykum Arkadaşlar bende de Pesde Fifa da kasmalar oluyor sistemin özellikleri Şu Ekran Kartım amd radeon 2 GB RAMDE 4 İŞLEMCİMDE İNTEL CORE DUO 2 HIZ 2.20 ÖZELLİKLERİM YÜKSEK OLMASINA RAĞMEN NEDEN KASMA OLUYOR PC SICAKLIĞIYLA ALAKASI YOK FANLAR TEMİZDE İŞLEMCİDE TERMAL MACUNDA VAR VÜRİS DE YOK NEDEN BU SORUN VAR YARDIMCI OLURMUSUNUZ :/

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar fazla bilgisayarla bilgim yok ama oynadıgım oyunlar hiç donmuyordu bi keresinde öyle oldugumda abim ekran kartı devre dışı kalmış demişti simdi ekran kartı devre dışı kaldıysa nasıl aktif hale getirebilirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
oyunu açtığım zaman açılmıyor, açılırsa donuyor ve eklentiyi durdur yazıyor. Her seferinde karşıma çıkıyor bu yazı.Bu yazıdan nasıl kurtulurum veya bilgisayarımı nasıl hızlandırırım?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar Benimde Aynı Olay Oluyordu Özelikle LoL De Oyuna Başlıyordum Ve 10 veya 15 dk İçersinde Donuyordu Ve İrenç Bir Ses Çıkıyordu Adı Aklıma Gelmedi Hava Püskürten Bir Makinaydı Kasanın Yanını Actım Ve İçine İyce O Aletle Temizledim Baya Toz Çıktı Bilgisayara Geri Taktım Ve 1 Ay Daha Böyle Bir Sıkıntı Yaşa Madım 1 Ay Sonra Yavaş Yavaş Olmaya Başladı Sonra Sık Sık Olmaya Başladı Bence Bu Sıktını Kasanın Veya Leptopta Tozlanmadan Neden Oluyor

SerhatXG

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Ya bende oyun ya da video açınca kilitleniyo ya da reset atıyo Özelliklerim:Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7500 @ 2.93GHz 4.00 GB RAM 32 Bit 1 GB Ekran Kartı 128 Bit Windows 7 Home Premium. YA lütfen yardım edin Harddisk değiştirdim termal macun sürdüm 1 senedir var yardım edin !!!

sen o pcyi çöpe at bende core2quad var nfs u2 bile oynatmıyo diğer özellikler aynı

- - - Mesaj Güncellendi - - -

vayy mc oynuyan da varmış aramızda :D

Behb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benimki ısındı ama tam roblox meepcity oynuyodum dondu

simsek132

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Arkadaslar abimin leptopunda lol oynarken bilgisayar dondu ne alt + delete + shift yapsam bile asssagıya inmedi ne yaprsam yapıyım olmadı mouse oynyrdu sonradan oynamamaya basladı bilgisayarı kapatıp acmaya calstm kapanmadı ne yapmalıyım ? :/
Bende de var aynı sorun herkez Harddisk diyordu ben değişitridim gene donma var