Merhaba Arkadaşlar, bilgisayarda özellikle oyunun videosunu kaydederken bilgisayar donuyor. Ses de donuyor sürekli tek ton ses çıkarıyor ve bazen kendiliğinden bazen de ben kapatmak zorunda kalıyorum. Kendim bir kaç test ettim. gözlemlerimi aşağıda sıraladım. Sorun neden kaynaklanıyor olabilir ??
- 2 Modül RAM var. Sırayla çıkarıp tek ramle denedim ikisindede donma olayı gerçekleşti.
- Derinlemesine virüs taraması yaptım hiç bir sorun çıkmadı.
- Isınma sorunu kesinlikle yoktur. Sürekli olarak ısı kontrolü sağladım. Hatta ne olur olmaz diye termal macun dahi sürdüm.
- Ekran Kartını, İşlemciyi üreticilerin kendi sınama programlarıyla test ettim. Hiç bir sorun çıkmadı.
- Alakası olmamasını bildiğim halde tüm sürücüleri güncelledim.
Bir keresinde de oyunu kapttıktan 3-4 dk sonra sadece Chrome ile youtubedan video izlerken dondu ve kapandı.
Yardımcı olabilirsiniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler..
- 2 Modül RAM var. Sırayla çıkarıp tek ramle denedim ikisindede donma olayı gerçekleşti.
- Derinlemesine virüs taraması yaptım hiç bir sorun çıkmadı.
- Isınma sorunu kesinlikle yoktur. Sürekli olarak ısı kontrolü sağladım. Hatta ne olur olmaz diye termal macun dahi sürdüm.
- Ekran Kartını, İşlemciyi üreticilerin kendi sınama programlarıyla test ettim. Hiç bir sorun çıkmadı.
- Alakası olmamasını bildiğim halde tüm sürücüleri güncelledim.
Bir keresinde de oyunu kapttıktan 3-4 dk sonra sadece Chrome ile youtubedan video izlerken dondu ve kapandı.
Yardımcı olabilirsiniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler..