Oyun Önerisi

hako66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
arkadaşlarım, 2 hafta önce yeni pc aldım. Assassins creed origins satın aldım kasar dediniz ama bir iki ayar çekince orta ayarları 28-56 fps arası oynayabiliyorum. Ama konu bu değil. bir kaç oyunum var ama yeterli gelmiyo hepsiyle de rahat rahat oynayabiliyorum. Beni biraz kasacak bir oyun lazım, bu arada o oyunun paralı olmamasına özen gösterirseniz sevinirim artık crack oyun yüklemek beni çok sıkmaya başladı

Umut Keleş

Profesör
Reaksiyon puanı
867
Crack istemiyorsun da bu oyun paralı : FOrza horizon 4 ve çıkacak crysis remastered

hako66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
bu arada sistemim mx130 2gb 8gb ram 1tb+256 gb ssd .bu arada ssd ye daha fazla oyun yükleyemem
Mesaj otomatik birleştirildi:

Crack istemiyorsun da bu oyun paralı : FOrza horizon 4 ve çıkacak crysis remastered
bakarım belki olur. olmaz ise son çare crack

panzr

Profesör
Reaksiyon puanı
1,483
arkadaşlarım, 2 hafta önce yeni pc aldım. Assassins creed origins satın aldım kasar dediniz ama bir iki ayar çekince orta ayarları 28-56 fps arası oynayabiliyorum. Ama konu bu değil. bir kaç oyunum var ama yeterli gelmiyo hepsiyle de rahat rahat oynayabiliyorum. Beni biraz kasacak bir oyun lazım, bu arada o oyunun paralı olmamasına özen gösterirseniz sevinirim artık crack oyun yüklemek beni çok sıkmaya başladı
Assassin's Creed'e bir ilgin varsa. Eski oyunlarını alıp oynayabilirsin.

hako66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
onları almadım ama cracklemiştim eskiden onları oynadım yani. ama şimdi cracklemek canımı sıkmaya başladı bende gerçek assassins creed origins aldım. bu arada ac serisine tabiki bi ilgim var pp'm bile anlatabilir bunu sana