Oyun Klavyesi Sorunu

AEge67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Abiler ben 2 gün önce buranın yerel bir alışveriş merkezinden Avec 808 oyun klavyesi aldım. Klavyeyi taktım kendiliğinden driver yüklemeye başladı sonra driver yüklenemedi dedi. Klavyeyi nasıl çalıştırabilirim. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.:glare::sneaky2::(...

AEge67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
araştırıyorum bakıyorum yok internette driver bulucu program bile indirdim yok.

YANKI.S

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende bulamadım :( driver bulucuda bulamadığına göre windows unda bulamaması normal sanırım bu klavyenin driver i yok 😄

AEge67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
aynen para boşa gitti. ama yardımcı olduğun için saol kardeş.

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
Hocam zaten klavye tak çalıştır değil mi ? Üstünde makro tuşu vsde yok gibi gözüküyor multimedya tuşlarına oyunlarda işlev atanıyor mu onuda bilmiyorum . Hem paranız neden boşa gitsin bu klavyenin garantisi vs yok mu aldığınız yerden götürüp kendilerinin bilgisayar takmasını isteyin aynı şey başlarına gelirse değişim veya iade yapmak zorundalar

YANKI.S

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam zaten klavye tak çalıştır değil mi ? Üstünde makro tuşu vsde yok gibi gözüküyor multimedya tuşlarına oyunlarda işlev atanıyor mu onuda bilmiyorum . Hem paranız neden boşa gitsin bu klavyenin garantisi vs yok mu aldığınız yerden götürüp kendilerinin bilgisayar takmasını isteyin aynı şey başlarına gelirse değişim veya iade yapmak zorundalar
Bencede